zoranb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ποιό υλικό είναι το καλύτερο για να είναι φτιαγμένη η σχάρα της ψησταριάς; Άραγε από inox είναι καλό; Πως μούρθε αυτή η απορία τώρα... ε γιατί είδα κάποιες σχάρες που λένε πως είναι επιχρωμιωμένες κλπ. και σκέφτομαι... επιχρωμιωμένες??? Μα καλά αυτό δεν σημαίνει βαμμένες με χρώμιο και είναι καλό το να είναι βαμμένες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα