Προς το περιεχόμενο

Αγορά Tumblr Theme.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά.

Ας πω λίγα λόγια για μένα γιατί έχει να κάνει με αυτό το threat. Λοιπόν είμαι 17 χρονών και θέλω να σπουδάσω στο Τ.Ε.Ι. φωτογραφίας στην Αθήνα. Αποφάσισα να ασχοληθώ πάνω σε αυτό από τώρα γιαυτό έκανα ένα Blog στο Tumblr με κύρια στοιχεία τοπία, ζώα, αμάξια και διάφορες εικόνες γύρο από τις γυναίκες. Ακόμα αγόρασα και ένα domain URL για το blog μου μέσο paysafe από το papaki.gr. Ξέρω πως μπορεί να είναι πολύ που θα με κράζουνε για αυτά άλλα είναι κάτι που μαρέσει και με εκφράζομαι μέσα από αυτό.

Ας μπούμε στο ψητό τώρα.

Όπως είπα και πριν αποφάσισα να ασχοληθώ παραπάνω με αυτό το κομμάτι γιαυτό πέρα από το URL που αγόρασα προσπάθησα και έφτιαξα και ένα logo για την σελίδα μου. Τώρα το μόνο που μου λείπει είναι να κάνω καλύτερο το desigh. Η σελίδα μου είναι Link.png Site: αυτή . Θα ήθελα λοιπόν να αγοράσω ένα θέμα και συγκεκριμένα Link.png Site: αυτό . Το θέμα βρίσκεται   Link.png Site: εδώ .   Υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα όμως. Θέλει paypal και δυστυχώς δεν έχω ακόμα γιατί σε 4 μήνες κλείνω τα 18. Ακόμα, ούτε οι δικοί μου έχουν κάρτες γιατί είναι λίγο μεγάλοι και δεν τα πάνε καλά με αυτές. Έτσι αποφάσισα να μιλήσω με κάποιους φίλους αλλά δεν μπορεί κανείς. Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να έρθω και να ζητήσω αν μπορεί κάποιος να μου κάνει την παραγγελία από εδώ απλά βάζεις το email σου και έρχεται ένας κώδικας εκεί και μετά μου το στέλνεις. Εγώ αν μπορεί κάποιος να το κάνει μπορώ να τον πληρώσω μέσο paysafe ή να στείλω τα χρήματα με ταχυδρομείο. Ξέρω πως κανείς δεν θα με εμπιστευτεί αλλά μπορώ να δώσω τον κωδικό πρώτος (από την paysafe) έτσι ώστε να την εξαργυρώσει να δει πως δεν είναι χρησιμοποιημένη και μετά να κάνει την αγορά για μένα. Σε περίπτωση που θέλει να του στείλω μέσο ταχυδρομείου τα χρήματα μπορώ να περιμένω μέχρι να τα παραλάβει και μετά να κάνει την αγορά για μένα. Αυτό που έχετε να κάνετε όποιος συμφωνήσει είναι να μου στείλει το mail που θα παραλάβει από το site που παραγγείλαι το θέμα θα έχει τον κώδικα του θέματος και κάποια κείμενα. Ξέρω πως ρισκάρω πολύ μην χάσω τα χρήματα μου αλλά το αγαπάω πολύ το όλο θέμα και γιαυτό ρισκάρω. Ακόμα θα ήθελα να σας σιγουρέψω πως δεν είναι ένα θέμα περί κοροϊδίας ή παραπλάνησης. Απλά δεν έχω κάποιον άλλο για να μπορεί να μου κάνει την αγορά. (Θα ήθελα αν μπορούσε να με βοηθούσε κάποιος moderator αν είναι δυνατόν αυτό για να εχώ κάπως περισσότερη εμπιστοσήνη,  συγνώμη αν ακούγεται κάπως εγωιστικό αυτό αλλά ελπίζω να καταλαβένετε.)

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται και δεν θέλει να με κοροϊδέψει ας μου στείλει PM.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...