IKARIWTHS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα παιδιά, θέλω να ελέγχω ένα πρόγραμμα που υπάρχει στο tablet μέσω υπολογιστή, ο υπολογιστής είναι με καλώδιο ethernet 1000th και η ταμπλέτα στο διπλανό δωμάτιο με wifi, το router Thomson 585v8, δοκίμασα teamviewer αλλά αργεί τρομερά. Τώρα σκέφτηκα μήπως γίνεται το screen mirroring με wifi direct,γίνεται αυτό; .Εχω σκοπό να εξαντλησω όλες μου τις επιλογές, οπότε κάντε συστάσεις ελεύθερα
jim_p Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασε κατι σε vnc, πχ tightvnc, realvnc, ultravnc κλπ.
IKARIWTHS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 ιδια ταχυτητα με το teamviewer δεν εχει το vnc?
IKARIWTHS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 απο οσο εψαξα δε βρηκα vnc server για android tablet χωρις root
jim_p Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δικιο εχεις. Νομιζα ηθελες το αναποδο, απο το ταμπλετ να ελεγχεις τον υπολογιστη.
IKARIWTHS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει το teamviewer,δυο προγραμματα στο google store,και το chrome remote desktop,μονο το τελευταιο πηγαινει σφαιρα στο λαν μου,το προβλημα παραμενει ομως,μπορω να χειροστω οποιον υπολογιστη θελω,αλλα το ταμπλετ δε μπορω να το χειριστω απο τον υπολογιστη,το αντιθετο γινεται,απο το ταμπλετ χειρίζομαι οποιον υπολογιστη θελω. Δεν υπαρχει αυτο που θελω?
pongo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 πως γινεται αυτο ενω δν εχω αλλο λογαριασμο ενεργοποιημενο?
australis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μπορεις να δοκιμασεις αυτό http://www.soti.net/products/pc-android/
pongo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 εχω κατεβασει και το splashtop και μου δειχνει οτι ειναι αλλος ενας λογαριασμος συνδεδεμενος με τ ιδιο ονομα
yaki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Με το teamviewer μπορω να συνδεθω απο tablet στην επιφανεια εργασιας του pc αλλα αντιστροφα μονο τα αρχεια του tablet ελεγχω και δεν δειχνει την οθονη του.Στο youtub εχω δει οτι γινεται.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα