Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

Έχω ένα πρόβλημα σχετικά με την εμφάνιση μιας συγκεκριμένης σελίδας στον υπολογιστή μου.

Καταρχήν το PC είναι σε δίκτυο, έχει λειτουργικό Windows 7 Professional Ελληνική έκδοση, 4 GB μνήμη και έχω εγκατεστημένους τον IE 11 και το Google Chrome.

Όταν πάω να ανοίξω μια συγκεκριμένη και μόνο σελίδα με οποιονδήποτε από τους 2 browsers, εμφανίζεται η ένδειξη "waiting" και στο τέλος βγάζει μήνυμα "time out" και δεν φορτώνει η σελίδα. Σημειώνω δε, ότι οποιεσδήποτε άλλες σελίδες, εμφανίζονται ταχύτατα και κανονικότατα στον συγκεκριμένο υπολογιστή, ενώ η σελίδα αυτή που δεν εμφανίζεται στο δικό μου, εμφανίζεται σε όλα τα άλλα μηχανήματα του δικτύου. Σημειωτέον δε, ότι όλα τα PC έχουν Windows Essential και υπάρχει και hardware firewall στο server του δικτύου.

Εγώ το μόνο που σκέφτηκα να κάνω, επειδή δεν έχω και δικαιώματα administrator, ήταν να κάνω clear τις cache και των δυο browsers στο μηχάνημά μου, αλλά και πάλι τζίφος.

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια λύση για να μπορέσω να λύσω το πρόβλημα αυτό μια και τη συγκεκριμένη σελίδα τη χρειάζομαι και δεν μπορώ να πηγαίνω σε άλλο μηχάνημα κάθε φορά για να τη βλέπω.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...