kyrios_plokamias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια εχω ενα θεμα με το τσατ στο fb. Eιναι, τελος παντων, μια κοπελα που με ενδιαφερει και γινεται κατι παραξενο με το τσατ. Εγω μπαινω απο browser στο fb απο κινητο και οταν ανοιγω το παραθυρο συνομιλιας λεει ''ενεργος πριν απο 22 δευτερολεπτα'' και μετα αλλαζει αμεσως σε ''ενεργος τωρα'' αλλα χωρις να τη δειχνει online στην συνομιλια. Οταν μπαινω δε απο pc μου εμφανιζεται αυτη η ενδειξη με το κινητο και το 1 διπλα (οτι δηλαδη σαν να ηταν ενεργη πριν απο 1 λεπτο) και οταν κανω refresh αυτο παραμενει ιδιο. Και αυτο συμβαινει καθ' ολη τη διαρκεια της ημερας. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να εχει παιχτει?
23Optimus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ειναι προβληματατα του fb αυτα απλα αν ανανεωνεις λει αλλο μπορει να σου λει ενεργοως μολις τωρα και μετα απο λιγο ενεργος πριν 5 λεπτα η 10 ωρες που ειναι το αληθινο και μενα το κανει.
NIRVANAGRE Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 στειλε το μηνυμα και ασε τι λεει απο διπλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα