Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω έναν οικονομικό 512gb ssd για laptop και εχω βρει αυτον που ειναι ο πιο οικονομικος απο ολους: http://www.amazon.de/Crucial-CT512MX100SSD1-interne-512GB-silber/dp/B00KFAGCUM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1421598717&sr=8-1&keywords=Crucial+SSD+512GB

Υπαρχει κατι φθηνοτερο? Ειναι οκ ο Crucial?

Δημοσ.

Αυτόν θα πρότεινα και εγώ και ειναι και πολύ καλός κατι φθηνότερο δεν νομίζω να βρείς απλα να υπολογίσεις και τα μεταφορικά απο γερμανία αν τον πάρεις απο εκει

Δημοσ.

και ο mx100 kai o m550 γίνονται phase out απο την crucial για να αντικατασταθούν απο τους bx100 και mx200 αντιστοιχα οποτε αν πας σε crucial καλυτερα να πάρεις τον m550 που ειναι πιο γρήγορος.

Προσωπικα πάντως δεν θα πήγαινα σε crucial γιατι όλο και πυκνώνουν αναφορες σε όλα τα μοντελα (χρησιμοποιουν ιδιο controller με παρομοιο firmware με διαφορετικες μνήμες) για ssd που χάνονται κατα το restart και πρεπει να κλεισεις το ρεύμα για να επανέλθουν και να τους δεις το bios. Η crucial παντως δεν εχει αναγνωρισει το προβλημα και υπαρχουν αρκετα θεματα στα φορα της crucial.

Προσωπικα αν επαιρνα τώρα μάλλον θα πήγαινα σε sandisk ultra 2 . Απο και κει περα αν μπορεις να περιμένεις λίγο θεωρω σε λιγοτερο απο μήνα που θα γινει ευρέως διαθεσιμος o crucial bx100 θα αποτελει μια καλή εναλλακτική αν και οχι πιο γρηγορη (χρησιμοποιει διαφορετικο controller της silicon motion)

Μεχρι το καλοκαιρι πάντως που αρκετες εταιρειες θα βγαλον καινουρια μοντελα, oι περισσοτερες με tlc μνημες, θεωρώ ότι τα 240-256gb θα τα βρίσκουμε με κανα 80αρι και τα 480-512gb με 160 ευρώ

Δημοσ.

Πήρα τον Sandisk τελικά για να μην έχω προβλήματα. Ελπίζω να αξίζει την ίδια τιμή με λίγα χαμηλότερα gb αν είναι πιο αξιοπιστος απο τον Crucial.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...