Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασα έναν ssd στο laptop μου με Windows 8.1.

Μπορώ να κάνω partition μετά την εγκατάσταση σωστά? Πως καταλαβαίνω πόσο χώρο να δώσω για το λειτουργικό? Τα Programm Files θα είναι στο ίδιο partition? Και να βάλω σε ξεχωριστό τα My Documents ε?

Επίσης, έχω έναν hdd και τον έβαλα σε usb θήκη για να τον δουλεύω ως εξωτερικό για να σώζω φώτο, μουσική. Σκεφτόμουν όμως να τον χωρίσω και αυτόν ώστε να δεσμεύσω χώρο για πιθανόν μελλοντική εγκατάσταση λειτουργικού. Έχει νόημα?

Με ποιο πρόγραμμα να κάνω το partition?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πέρασα έναν ssd στο laptop μου με Windows 8.1.

Μπορώ να κάνω partition μετά την εγκατάσταση σωστά? σωστα Πως καταλαβαίνω πόσο χώρο να δώσω για το λειτουργικό?υποθετω οτι το λειτουργικο το εχεις στον ssd,οσο θες αλλα να φροντισεις να  εχεις  ενα  10++% ελευθερου χωρου Τα Programm Files θα είναι στο ίδιο partition?ναι θα ειναι στο παρτισιον με τα windows .Και να βάλω σε ξεχωριστό τα My Documents ε?οχι ολα θα ειναι στο ιδιο παρτισιον που ειναι και τα windows αμα θες να αποθηκευονται αυτοματα τα δεδομενα σου στον εξωτερικο ακολουθεις το βιντεο απτο 6:00

Επίσης, έχω έναν hdd και τον έβαλα σε usb θήκη για να τον δουλεύω ως εξωτερικό για να σώζω φώτο, μουσική. Σκεφτόμουν όμως να τον χωρίσω και αυτόν ώστε να δεσμεύσω χώρο για πιθανόν μελλοντική εγκατάσταση λειτουργικού. Έχει νόημα?θα αργει υπερβολικα στην εκκινιση το λειτουργικο

Με ποιο πρόγραμμα να κάνω το partition?easus πριν ασχοληθεις με τα παρτισιον παρε backup τα αρχεια σ 

Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδανικό ειναι μιας και ο ssd ειναι σχετικά μικρός να έχεις τα πάντα απο τα βασικά σου προγράμματα εκει χωρίς partitions κτλπ και εναν 2ο εσωτερικό ή οπως εχεις εσυ εξωτερικό για ολα τα υπόλοιπα

Δημοσ.

Έβαλα το EaseUs για να κάνω ένα partition στον 500GB HDD που χρησιμοποιώ ως εξωτερικό με USB. Λέω να φτιάξω ένα partition 100GB (102400MB ε ;) για τυχόν μελλοντική εγκατάσταση OS. Τι τιμές να βάλω στο Unallocated Space Before και After?

Edit: Μαλακίες λέω όκ, σόρυ. Απλά σκάλωσα γιατί νόμιζα ότι θέλει να δώσω έναν "αέρα" πριν και μετά από το partition, και καλά λίγα ΜΒ ώστε να μην είναι κολλητά τα partitions.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...