Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλο το team και καλη εβδομάδα. Είμαι καινούργιος στο forum σας και ψάχνω καποιες οδηγίες για να φτιαξω ενα gaming pc. Το ποσό που Μπορώ να διαθεσω είναι γύρω στα 1200-1500 ευρώ. Εχω είδη ενα αρκετά καλό pc με επεξεργαστεί 8πυρηνο fx 8350 ram corsair vengeance 2x8 gb και κάρτα γραφικών

Sapphire R9 270X 2GB GD5 BstOC μητρική Gigabyte 970-uD3P (sAM3+/970/DDR3 Τώρα θέλω να φτιαξω ενα καινούργιο για λόγους τσακωμων με των αδερφό μου για το ποιος θα κάτσει και ποιος όχι και θέλω να φτιαξω ενα αρκετά καλό pc που να σηκώνει και το ποιο απαιτητικό game με Βαση τα χρήματα που προειπα οτι μπορώ να διαθεσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από Spuros1987
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1ον συμπληρωσε τη φορμα 2ον μηπως μπορεις να του καβατζωσεις τη μια ραμ? :P γιατι με τοσα χρηματα μπορεις να πας και σε 1440p μονιτορ..

Επεξ/σία από greg1900dz
Δημοσ.

Συγνώμη αν δεν ήταν σωστή η φόρμα, έγραφα απο κινητό. Ελπίζω πάντως να έχετε καταλάβει το τι εννόω στο θέμα που άνοιξα. Και θα ήθελα να με συμβουλεύσεται τι PC να φτιάξω. 

Δημοσ.

Ε όχι, ζητάς από το κόσμο να κάτσει να σκάψει στο υπάρχον θέμα σου για στοιχεία τα οποία στη τελική είναι άσχετα και ότι θέλεις μία νέα σύνθεση. Βαρέθηκα/κουράστηκα κιόλας. ακόμα δεν έχεις επεξεργαστεί το θέμα σου να το φέρεις στα ίσια του

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...