GBorb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Παραγγειλα κατι απο το Amazon.fr στις 23 Δεκεμβριου. Στο tracking λεει οτι ειναι σε transit τις τελευταιες 10 μερες. Παιζει καμια @@ να χασω τα € ?Αν χρειαστει να το ακυρωσω πως μπορω να το κανω?
thephotoshoped Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Tracking number δεν πήρες; Δε μπορείς πλέον να το ακυρώσεις γιατί έχει φύγει από αυτούς. Η μόνη επιλογή που έχει είναι να το επιστρέψεις πίσω (αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έρθει πρώτα).
koystado Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 στείλε τους μαιλ ή μίλα μαζί τους στο live chat
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις λεφτά. Εγώ μέσα στο Δεκέμβρη τους έστειλα μήνυμα ότι δεν έχει έρθει ακόμα αυτό που είχα παραγγείλει και μου στείλανε μέσα σε 10 λεπτά άλλο χωρίς να ρωτήσουν τι και πως! Τελικά ήρθε και η πρώτη παραγγελία την οποία τους επέστρεψα με δικά μου έξοδα και χωρίς να τους το ζητήσω μου τα πιστώσανε στην κάρτα μου! 1
GBorb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ποσο καιρο μπορει να ειναι σε transit? Και που μπορω να στειλω email να μαθω τι γινεται?
GBorb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ακυρο. Πηρα τα λεφτα πισω. /case closed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα