mavrogenis026 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 για σας απολυθηκα ως Ι1 πριν 5 μηνες και θελω να ρωτησω για τα χαρτια απολυση που μου εδωσαν εχω καποιες αποριες, μου εδωσαν τα εξεις 1 βεβαιωση (το χαρτι με το σημα του στρατου) 2 ειδικο φυλλο πορειας,( λευκο) ο αξιωματικος ειχε κοψει 2 κοματια του για την στρατολογια, 3 την βεβαιωση υπηρεσιων για οσες υπηρεσιες εχω κανει στην μοναδα. 4 παιζει καποιο ρολο το οτι κανενα απο αυτα δεν ηταν μηχανογραφημενο αλλα γραμενο στο χερι, 5 γιατι δεν μου εχουν στειλει ακομα το απολυτηριο μηχανογραφημενο. 6 και ενα τελευταιο επειδη δεν το λει πουθενα ειναι το Ε.Φ.Π. το απολυτηριο του στρατου ?
mylo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 4) όχι 5) δε σου χρειάζεται άμεσα, θα έρθει κάποτε 6) είναι το νο 1που γραφεις
kosko42 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Εφπ χωρίς να ειμαι σίγουρος ειδικό φύλλο πορείας <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
Mikeasdf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 για σας απολυθηκα ως Ι1 πριν 5 μηνες και θελω να ρωτησω για τα χαρτια απολυση που μου εδωσαν εχω καποιες αποριες, μου εδωσαν τα εξεις 1 βεβαιωση (το χαρτι με το σημα του στρατου) 2 ειδικο φυλλο πορειας,( λευκο) ο αξιωματικος ειχε κοψει 2 κοματια του για την στρατολογια, 3 την βεβαιωση υπηρεσιων για οσες υπηρεσιες εχω κανει στην μοναδα. 4 παιζει καποιο ρολο το οτι κανενα απο αυτα δεν ηταν μηχανογραφημενο αλλα γραμενο στο χερι, 5 γιατι δεν μου εχουν στειλει ακομα το απολυτηριο μηχανογραφημενο. 6 και ενα τελευταιο επειδη δεν το λει πουθενα ειναι το Ε.Φ.Π. το απολυτηριο του στρατου ? Τα ιδια πηρα και 'γω, πηρα τηλεφωνο στο φρουραρχειο για το απολυτηριο και μου ειπαν οτι το ζηταω απο τη μοναδα που απολυθηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα