Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω ότι από τις χειρότερες αγορές που έκαμα ήταν το Xperia Sola.Θεωρητικά μέτριο κινητό για την εποχή του,αλλά πρακτικά μια άθλια μπακατέλα.

Ακόμη το έχω σαν backup,αλλά ευελπιστώ να μην αναγκαστώ ποτέ να χρησιμοποιήσω σε κατάσταση ανάγκης.Όταν πάρω τον αντικαταστάτη του Nexus 4 θα πετάξω το sola στα όρνια και στα τσακάλια.

Δημοσ.

Laptop HP.

Κάπου πάνω στο μήνα τα έπαιξε η κάρτα γραφικών και έτρεχα 3? μήνες κοντά στο service αντιπροσωπίας και εκεί κάθε φορά να λένε ότι το έφτιαξαν και κάθε φορά τα ίδια και κάθε φορά να αρνούνται να αλλάξουν τον λαπτοπ.

Δημοσ.

NOKIA 6233

Το ειχα παρει τοτε 280ε!  Το κινητο εξαρχης ειχε θεμα με την ενταση του ακουστικου(χαμηλη)

3 φορες το πηγα στη nokia για να μου πουν στο τελος οτι δεν εχει προβλημα αλλα κατεσκευαστικα ετσι ακουγεται..!!!

post-269103-0-73159800-1421876644_thumb.jpg

Δημοσ.

Laptop HP.

Κάπου πάνω στο μήνα τα έπαιξε η κάρτα γραφικών και έτρεχα 3? μήνες κοντά στο service αντιπροσωπίας και εκεί κάθε φορά να λένε ότι το έφτιαξαν και κάθε φορά τα ίδια και κάθε φορά να αρνούνται να αλλάξουν τον λαπτοπ.

Συμπατριωτη,μηπως,λεω μηπως ,ειχε καρτα γραφικων,ακαταλληλη για GAMING και εσυ το ελιωσες σε σκληροπυρηνικα games ;;;;Λεω τωρα...Με περασε απ το μυαλο στιγμιαια.

Το δικο μου ,αυτο της υπογραφης ειναι εξαιρετικο αλλα ΟΧΙ ΓΙΑ GAMING.Θα ηταν τουλαχιστον ανοητο απο μερους μου να το ειχα για gaming.....Μηπως εκανες το ιδιο;

Αν ναι λαθος δικο σου οχι της hp.

Αν οχι παω  πασο,τρελο ακυρο.

Αυτο της υπογραφης σου δεν ειναι laptop απ οτι βλεπω .Οκ

Δημοσ.

David, η hp είχε βγάλει τουλάχιστον 2 σειρές παλιότερα με λάθος σχεδιασμό στο σύστημα ψύξης. Όλα σχεδόν παγκοσμίως έχουν καεί! Ίσως ο φίλος είχε κάποιο από αυτές τις σειρές...

Δημοσ.

διαφορα καλυντικα και προιοντα make up που ηταν φτηνα και εν τελη γτπ και κατεληξαν στα σκουπιδια. επισης οποιαδηποτε τσαντα σακιδιο που δεν ηταν polo. polo και ξερο ψωμι ρε μουνια.

Τις ευλογιες  σου Δεσποτα.......

David, η hp είχε βγάλει τουλάχιστον 2 σειρές παλιότερα με λάθος σχεδιασμό στο σύστημα ψύξης. Όλα σχεδόν παγκοσμίως έχουν καεί! Ίσως ο φίλος είχε κάποιο από αυτές τις σειρές...

Σωστο αυτο που λες,το χα ξεχασει,αλλα μηπως εβαλε και ο ιδιος το χερακι του; Λεω τωρα,μπορει να ταν σε ολα σωστος ο φιλος.Θα μας πει ο ιδιος μετα υποθετω.

• Like 1
Δημοσ.

το νοκια 3330 το οποιοτο αγορασα 150 χιλιαδες δεν μπορω να θυμιθω ακριβως αλλα νομιζω τοσο στοιχιζε το οποιο μετα απο 1 μηνα χαλασε απο υγρασια (υγρασια μην φανταστητε νερα ,η οτι ζω σε κανα μερος που υποφερει απο υγρασιες)και δεν το καλυπτε η εγγυηση

Δημοσ.

Ένα ποντίκι της Logitech και συγκεκριμένα το Touch Mouse T620 κοντά στα 50 ευρώ αλλά ακόμα αναρωτιέμαι για ποιο λόγο το αγόρασα.

Δημοσ.

Τα ακουστικα της Sony  

MDRZX600L   η λεξη σκουπιδι ειναι μικρη για αυτα

λυπαμαι το υλικο που χρησιμοποιηθηκε για την κατασκευη τους

Δημοσ.

Laptop HP.

να υποθεσω καποια απο το 2008-2009?

ΟΛΑ ηταν προβληματικα

το μονο λαπτοπ που δεν ειχε χαλασει ηταν το δικο μου

επειδη ειχα κανει undervoltage στον επεξεργαστη και ετσι δουλευε και η καρτα γραφικων πολυ πιο κρυα.

Δημοσ.

μα πριν 1 χρονο πηρες και συ 1πυρηνο με 512μβ ραμ; δε το λεω αυτο χειροτερη αγορα παντως, αλλα χαζη :)

Πίστευα για internet και λίγο facebook δεν θα είχε πρόβλημα. Οπότε φταίω εγώ που δεν το εψάξα ήταν χαζή αγορά όπως είπες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...