evabb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 κατ αρχας δεν εχω δει κανεναν ανομαλο να σηκωνεται ποτε απο το πατωμα οπως η τυπισα στο βιντεο. μια χαρα μπορω να σηκωθω χωρις χερια και με χερια κι οπως θες αλλα ο τροπος στο βιντεο ειναι τελειως ηλιθιος. ειναι τρομερα αργος και πρεπει να το σκεφτεσαι ποση ωρα για να σου βγει.
thomasG4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Λοιπόν, έφτιαξα ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο έτσι ώστε να βγάλουμε κάποια στατιστικά. Όποιος θέλει το κάνει. Πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον το αποτέλεσμα. Το link με το ερωτηματολόγιο είναι αυτό: https://docs.google.com/forms/d/19DwcJ0xBOw3N38421jwXYOH4TLIR1Y3v2H9ryacs_Yg/viewform?usp=send_form Έλα να βλέπω συμμετοχές
qsis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Σηκωνομαι παντα χωρίς χέρια από μικρό παιδί απο συνήθεια (γιατί σιχαινομαι να πιάνω το πάτωμα αλλά πολλές φορές κάθομαι κάτω, τρεχα γυρευε γιατί..) , το τεστ είναι ηλίθιο Ας βάλουν να ανέβεις καμιά σκάλα, αυτό είναι πιο ενδεικτικό.. 1
thomasG4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Επειδή για κάποιους φαίνεται εύκολο δεν σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Δοκίμασε να κάνεις τη version που κάνει η κοπέλα στο βίντεο, άμα σου είναι τόσο εύκολο. Χωρίς να χάσεις όμως την ισορροπία σου.
qsis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Την ισορροπία μου δε τη χάνω γιατί έχω μάθει να μη τη χάνω από τότε που έκανα πολεμικές τέχνες. Αυτά μου έχουν μείνει και τώρα παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχω "πέσει" και γίνει σαν μπάλα Για αυτό λέω ότι αν θέλει κάποιος να τεσταρει το οτιδήποτε ας ανέβει πολλές σκάλες.. 1
thomasG4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Ποτέ δεν είπα ότι το τεστ είναι απόλυτος δείκτης άμα κάποιος έχει φυσική κατάσταση. Ίσως δεν το διευκρίνισα σωστά όταν έγραψα ότι δεν είναι απόλυτος ο τίτλος. Το θέμα το έκανα για να δούμε ποίο είναι το ποσοστό αυτών που μπορούν να σηκωθούν απο το έδαφος χωρίς καμία βοήθεια. Δεν είναι απόλυτη ένδειξη φυσικής κατάστασης άλλα ως ένα βαθμό μας δείχνει άμα ο άλλος έχει μια ετοιμότητα. Επίσης είναι ενας γρήγορος τρόπος που γίνεται επιτόπου εκείνη τη στιγμή που είσαι στο pc και διαβάζεις το θέμα.
HALF EVIL Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Με τον όρο "επόμενα" τι εννοείτε ακριβώς;
Gtr34 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δεν καταφερα να σηκωθω και εκτος απο αυτο, ενιωσα και ενα κρακ στην μεση. Να ραψω κουστουμακι; 1
tzizzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Αριστερό χέρι για να σηκωθώ, 9. Δεν γίνεται να σηκωθείς χωρίς να δώσεις μία ώθηση από χέρι γινεται.. γερνεις μπροστα και ριχνεις το βαρος στα ποδια ωστε η ωθηση να σε σηκωσει
thomasG4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δεν καταφερα να σηκωθω και εκτος απο αυτο, ενιωσα και ενα κρακ στην μεση. Να ραψω κουστουμακι; Τη βγάζεις δε τη βγάζεις μέχρι τα exit poll των εκλογών. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα