therock Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Θελω ενα απλο επεξεργαστη κειμενου που να μπορω να εχω υπογραμμιση χρωματα και λιγες παραπανω επιλογες στης μορφοποιηση χαρακτηρων. Εχω βρει κατι sublimetext, notepad++ κτλ τα οποια ειναι code editors και το περιβαλλον τους το βρισκω καλογουστο, αλλα σε απλα text πως γινονται αυτα που θελω?
leonidas_fs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω οτι αυτό κάνει την δουλειά, αλλα δεν ειναι free. Εχει trial να το δοκιμάσεις εαν θέλεις!
therock Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ιδιος με τους υπολοιπους μου φαινεται. Αν γινεται πως γινεται
micos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο αναλυτικός; Πες μας για τι δουλειά το θέλεις. Το np++ όπως και οι υπόλοιποι editors Που αναφέρθηκαν είναι όντως επεξεργαστές κειμένου που είναι φτιαγμένοι για την επεξεργασία κώδικα. Αν θέλεις μορφοποίηση κειμένου και καλούδια τύπου word θα πας σε έναν πλήρη επεξεργαστή. Αν δε θέλεις ms office δες το openoffice ή το libre office. Αν πάλι ψάχνεις text editor όπου η μορφοποίηση θα μεταφέρεται σε απλό txt αρχείο και θα εμφανίζεται όταν το ανοίγεις με το σημειωματάριο τότε θα ψάχνεις πολύ. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Μια άλλη λύση είναι η συγγραφή σε html αλλά αυτό δεν θα είναι επεξεργάσιμο κείμενο παρά μόνο για ανάγνωση.
therock Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ναι το δευτερο που λες θελω. Σε .txt μορφη να σωζεται δε γινεται το ξερω, εστω καποια αλλη μορφη που να μπορω καθ λεξη ξεχωριστα να εχει τη μορφοποιηση της. Δε θελω ολοκληρο επεξργαστο περιβαλλον κειμενου, απλα για να χρωματισω και αν υπογραμμισω λιγες λεξεις. Το word και τα οποια ανοιχτα office κανουν πολλα παραπανω για αυτο που θελω.
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Για ρίξε μια ματιά στο AbiWord. Κατά την εγκατάσταση τσεκάρισε τα Ελληνικά για να τα κατεβάσει.
antonl Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ναι το δευτερο που λες θελω. Σε .txt μορφη να σωζεται δε γινεται το ξερω, εστω καποια αλλη μορφη που να μπορω καθ λεξη ξεχωριστα να εχει τη μορφοποιηση της. Δε θελω ολοκληρο επεξργαστο περιβαλλον κειμενου, απλα για να χρωματισω και αν υπογραμμισω λιγες λεξεις. Το word και τα οποια ανοιχτα office κανουν πολλα παραπανω για αυτο που θελω. Και το wordpad των Windows δεν τα κάνει αυτά;
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Και το wordpad των Windows δεν τα κάνει αυτά; ΩΩΩ, ναι!!! Είχα ανοίξει το wordpad στα xp και δεν είχε πολλές μορφοποιήσεις. Τώρα που το βλέπω στα 7άρια έχει όντως τα πάντα. Εκτός αν ο therock έχει xp, οπότε abi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα