Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πηρε ο ξαδερφος μου τηλεοραση απο το πλαισιο και σε 4 μερες εβγαλε προβλημα υπαρχει doa? τι μπορει να κανει για να του αλαξουν και να μην περιμενει καποιος νομος υπαρχει ευχαριστω :)

Δημοσ.

Καλησπερα πηρε ο ξαδερφος μου τηλεοραση απο το πλαισιο και σε 4 μερες εβγαλε προβλημα υπαρχει doa? τι μπορει να κανει για να του αλαξουν και να μην περιμενει καποιος νομος υπαρχει ευχαριστω :)

Αν έβγαλε πρόβλημα σε 4 ημέρες να την κρατήσει.

Είναι ρεκόρ αυτό.

Οι περισσότερες χαλάνε μόλις πατήσεις το On.

• Like 6
Δημοσ.

ειπαμε μόνο το lidl σου επιστρεφει τα χρηματα σου πισω στο ακέραιο μέσα σε 30 ημέρες χωρις να σε υποχρεωνει να αγορασεις αλλα πραγματα απο εκει (ειτε γιατί χάλασε ειτε γιατί το μετάνιωσες ειτε γιατί δεν εμεινες ευχαριστημενος  κλπ ), το ξαναγραφω  MONO  ΤΟ LIDL ,ολα τα υπολοιπα καταστηματα ειναι για κλωτσιές .... στό θέμα αυτό

Δημοσ.

Αν έβγαλε πρόβλημα σε 4 ημέρες να την κρατήσει.

Είναι ρεκόρ αυτό.

Οι περισσότερες χαλάνε μόλις πατήσεις το On.

Μία LG 3D που έχω τα τρία τελευταία χρόνια δεν έχω αλλάξει ούτε μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ και δουλεύει 18 ώρες την μέρα γιατί είναι μόνιμα συνδεδεμένη στο pc.Just saing.. Η παράνοια που έχει πέσει εδώ με το πλαίσιο δεν παλεύεται λες και δίνει μόνο τηλεοράσεις turbo-x ,όντως όμως η παραπάνω μάρκα είναι για κλωτσιές για να τα λέμε όλα, γιατί πήρα κάτι ακουστικά αυτής και χάλασαν σε μία βδομάδα.Πάντως το pc τετραπύρινο πενταετίας σε συνθήκες υπαίθρου(χωριό) τα τελευταία τρία χρόνια με τριπλάσια σκόνη από ότι στην πόλη όπου έμενα πιο πριν, δεν ανέβασε ποτέ θερμοκρασία πάνω από 35 βαθμούς ποτέ.Βέβαια παρόλο που ήταν μάρκα τούβλο -x δεν είχε τίποτα πάνω από την συγκεκριμένη μάρκα εκτός του τροφοδοτικού το οποίο και πετάχτηκε άμεσα.Τουλάχιστον σε μεγάλες συσκευές το Πλαίσιο εδώ που ζω εγώ έχει μεγάλη ποικιλία, στα περιφερειακά μόνο σε αφήνει χωρίς επιλογή π.χ όπως προανέφερα στα ακουστικά.Σε τηλεοράσεις σε tampet σε οθόνες υπολογιστών σε τέτοια είδη έχει ότι μάρκα γουστάρεις.

Δημοσ.

Παιδια του δωσαν πιστοποιτικο δεν γινεται να του δωσουν τα λευτα ?πισω καποιος νομος που το λεει

Κάτσε ρε φίλε . Πιο πάνω λες τί πρεπει να κάνει για να του την αλλάξουν και να μην περιμένει.

Μετά λες ότι του κόψαν πιστωτικό και αν γίνεται να του δώσουν τα λεφτά πίσω.

ΤΕΛΙΚΑ τί θες; Τα λεφτά πίσω ή αλλαγή του προϊόντος ;

• Like 1
Δημοσ.

ειπαμε μόνο το lidl σου επιστρεφει τα χρηματα σου πισω στο ακέραιο μέσα σε 30 ημέρες χωρις να σε υποχρεωνει να αγορασεις αλλα πραγματα απο εκει (ειτε γιατί χάλασε ειτε γιατί το μετάνιωσες ειτε γιατί δεν εμεινες ευχαριστημενος  κλπ ), το ξαναγραφω  MONO  ΤΟ LIDL ,ολα τα υπολοιπα καταστηματα ειναι για κλωτσιές .... στό θέμα αυτό

νομιζω οτι και το καρφουρ δινει πισω τα λεφτα. τουλαχιστον μεχρι 3-4 χρονια πριν αυτο εκανε

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει να λέει τι κάνει η κάθε εταιρεία. Είναι δικαίωμα σου να ζητήσεις τα λεφτά πίσω και είναι υποχρεωμένος να στα δώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...