Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα ειχα μια καρτα μνημης σε μια φωτογρ μηχανη εδω και πολλα χρονια καπου ξεχασμενη ! χθες που πηγα να την χρησιμοποιησω μου λεει οτι εχει προστασια εγραφης ! την περασα στο πισι να της κανω διαμορφωση αλλα δεν γινεται μου γραφει το ιδιο , και τον κωδικο δεν τον θυμαμαι ! ξερει κανεις τι κανουμε τωρα ? θενξ ..
Sarandis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Κοίτα την κάρτα, πρέπει να έχει ένα διακόπτη
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 χιλια θενξ ! sd ειναι αλλα το κομματακι που πρεπει να πηγαινει πανω κατω λειπει , αν κολλησω ομως κατι εκει θα δουλεψει λογικα νομιζω ε ?
Sarandis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ψάξε για repair sd card lock, το είχα κάνει πιο παλιά. Good luck! 1
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 ολα οκ ! κολλησα ενα κομματακι στο κενο και η καρτα δουλευει τελεια - τρελλη πατεντιτσα μιλαμε ! εγω αυτο το ηξερα παλια στις κασσετες που εσπαγες το κοματακι πανω δεξια και αριστερα για να μην μπορεις να τις ξαναγραψεις ! στις καρτες μνημης ουτε που το ειχα φανταστει οτι παιζει το ιδιο !! θενξ και παλι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα