Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα προφιλ μας στο Insomnia εχουν πολλες λεπτομεριες που ομως μενουν ανεκμεταλευτες απο τους περισσοτερους. Δεν εχω καταλαβει πολυ στο τι χρειαζονται ολα αυτα, αλλα αφου υπαρχουν, για τι οχι..;

Σημερα ανεβασα δικες μου φωτογραφιες στην γκαλερί μου, ορισμενα κινητα που ειχα κατα καιρους. Ηταν ενα υπομενου του προφιλ μου ποτε δεν καταλαβα γιατι υπαρχει, αλλα το εκμεταλευτικα σημερα.

Δημοσ.

Σχεδόν τίποτα δεν εκμεταλλευόμαστε στο 100% έτσι κι αλλιώς! :)

(έχω κι εγώ κάποιες φωτογραφίες στο προφίλ μου, το αμάξι μου και κάποιες φωτογραφίες από το καλοκαίρι που μας πέρασε, δεν είναι άσχημη λειτουργία, το site έχει και μια νότα από Social media :) )

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ακομα δε καταλαβαινω γιατι υπαρχει παντως :P αδειο το εχω.

Ίσως πάει πακέτο με το cms που είναι στημένο η συγκεκριμένη σελίδα. Το ότι ο καθένας προσωπικά δεν χρησιμοποιεί κάποιες λειτουργίες, δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος δεν θα τις χρησιμοποιήσει. Εγώ προσωπικά έχω κάνει λογαριασμό για κάνω σχόλια και να δημιουργώ θέματα, δε με ενδιαφέρει κάτι άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Με την ευακιρία αυτή να προτείνω να δημιουργηθεί νέα κατηγορία αρχείων (πέρα από τις υπάρχουσες Windows / MAC), "βιβλία" (με διάφορες υποκατηγορίες, πχ "Βιβλία γραμματικής").

• Like 1
Δημοσ.

Με την ευακιρία αυτή να προτείνω να δημιουργηθεί νέα κατηγορία αρχείων (πέρα από τις υπάρχουσες Windows / MAC), "βιβλία" (με διάφορες υποκατηγορίες, πχ "Βιβλία γραμματικής").

Είσαι κακός :P

Δημοσ.

Και άλλες 2 υποκατηγορίες για την κάθε υποκατηγορία. Ελληνικά/Αγγλικά

Δημοσ.

Μολις ξεφυλισα το "Members Gallery"..

Μερικα αλμπουμ μου φανηκε σαν να βγηκαν απο site γνωριμιων.

Παιζουν καλα κομματια μεσα στο Insomnia..

Τελικα δεν ειναι τρεις, ειναι παρα πολλες!.. :P

Δημοσ.

<p>Μολις ξεφυλισα το "Members Gallery"..</p>

<p>Μερικα αλμπουμ μου φανηκε σαν να βγηκαν απο site γνωριμιων.</p>

<p>Παιζουν καλα κομματια μεσα στο Insomnia..</p>

<p> </p>

<p>Τελικα δεν ειναι τρεις, ειναι παρα πολλες!.. :P</p>

Βάζεις τα links βάζω τα pop corns...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...