Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω μπαινω για την γυναικα μου με τα στοιχεια της στο συστημα μονο τα στοιχεια της βλεπω και την δυνατοτητα για βιογραφικο αλλα οχι για ηλεκτρονικη ανενωση καρτας ανεργιας .

Το εχει δοκιμασει καποιος αλλος ?

Ευχαριστω.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H επιλογη για την ανανεωση της καρτας εμφανιζεται μονο στο διαστημα των 10 ημερων που ειναι να γινει η ανανεωση

• Like 2
Δημοσ.

H επιλογη για την ανανεωση της καρτας εμφανιζεται μονο στο διαστημα των 10 ημερων που ειναι να γινει η ανανεωση

Ακριβώς αυτό. Και σε μένα και στην αδερφή μου εμφάνισε το κουμπί της ανανέωσης στο διάστημα 5 μέρες πριν, 5 μέρες μετά την ημέρα της ανανέωσης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα και της γυναικας μου λιγει μεθαυριο.....

Διορθωση

Τωρα ειδα ότι λεει   (ΕΝΕΡΓΟ ΔΕΛΤΙΟ) 24/04/2014 - 23/04/2015

Δεν εχει ισχυ μονο 3 μηνες όπως παλια ???

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Αυτή την στιγμή πάντως το σύστημα τους δεν μπαίνει στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες στο link

http://eservices.oaed.gr:7777/pls/apex/f?p=110

Μπορεί να κάνουν κάτι... Έτσι και αλλιώς στην Ελλάδα είμαστε. Το ότι φτιάχνεις κάτι δεν σημαίνει ότι θα δουλεύει κιόλας σωστά

• Like 3
Δημοσ.

3μηνη ισχύ έχει..τώρα γιατί στο έβγαλε αυτό ένας θεός ξέρει

Αυτό ηξερα κι εγω..

Αυτή την στιγμή πάντως το σύστημα τους δεν μπαίνει στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες στο link

http://eservices.oaed.gr:7777/pls/apex/f?p=110

Μπορεί να κάνουν κάτι... Έτσι και αλλιώς στην Ελλάδα είμαστε. Το ότι φτιάχνεις κάτι δεν σημαίνει ότι θα δουλεύει κιόλας σωστά

Ετσι δυστυχως

Δημοσ.

Αυτο εδω μου βγαζει

Καλύτερα να πάρετε τηλέφωνο στον οαεδ γιατί δε βγάζεις άκρη αλλιώς..Και άμα λήξει η κάρτα πάει...

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα να πάρετε τηλέφωνο στον οαεδ γιατί δε βγάζεις άκρη αλλιώς..Και άμα λήξει η κάρτα πάει...

Και το να βγαλεις τηλ στον ΟΑΕΔ δεν ειναι και το πιο απλο.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο εδω μου βγαζει

Μηπως ανανεωσε την καρτα της τον Ιανουαριο και δειχνει οτι πρεπει να το κανει τον Απριλιο παλι??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...