Dannie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Οχι δεν πηγε η γυναικα μου αλλα με το τηλ δεν εβγαλε ακρη .Εχω εκτυπωση την καταλληλη οθονη και αλοιμνο τους αν την αμφισβητησεουν σε 3 μηνες. Ηταν η πρωτη φορα που θα κανατε ανανεωση ηλεκτρονικα?Μηπως τον Απριλιο ολοκληρωνει ενα χρονο που την εχει βγαλει την καρτα? Η Γνωμη ειναι να πατε στον ΟΑΕΔ στις ανανεωσεις να σας πουν. 1
mary Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλά ρε, είστε σοβαροί; μια χαρά φυσιολογικά είναι όλα. Την ανανέωσε τώρα (Ιανουάριος) και λήγει σε 3 μήνες δλδ 1ος + 3 μήνες =4ος δλδ Απρίλιος. Τότε πρέπει να την ξανά ανανεώσει. Δες και τις παλαιότερες εγγραφές.
johnbond Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλά ρε, είστε σοβαροί; μια χαρά φυσιολογικά είναι όλα. Την ανανέωσε τώρα (Ιανουάριος) και λήγει σε 3 μήνες δλδ 1ος + 3 μήνες =4ος δλδ Απρίλιος. Τότε πρέπει να την ξανά ανανεώσει. Δες και τις παλαιότερες εγγραφές. Αφού λέει οτι δεν την ανανέωσε...Μόνη της ανανεώθηκε η κάρτα; Εγώ δε θα το άφηνα έτσι.
ant_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Κοιτα καλυτερα στην Αρχικη σελιδα εκει που εχει τα στοιχεια και κατω κατω λεει Χρονικό διάστημα για την ανανέωση του Δελτίου Ανεργίας και δες τις ημερομηνιες που εχει
driverpit Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αν παίρνετε επίδομα ανεργίας δεν χρειάζεται ανανέωση της κάρτας ανεργίας άπλα παρουσία του ανέργου στον ΟΑΕΔ της περιοχής του ανά 3μηνο όπως αναγράφετε στην απόφαση επιδότησης. Μετά την λήξη επιδότησης η ανανέωση του δελτίου ανεργίας γίνετε ηλεκτρονικά ανά τρεις μήνες και εμφανίζετε η επιλογή ανανέωσης στο λογαριασμό σας 5 μέρες πριν την λήξη και 5 μέρες μετά την λήξη. Το παλιό σύστημα ανανεώσεις του δελτίου ανεργίας θα ισχύει μέχρι της 31/03/2015 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ηταν η πρωτη φορα που θα κανατε ανανεωση ηλεκτρονικα?Μηπως τον Απριλιο ολοκληρωνει ενα χρονο που την εχει βγαλει την καρτα? Η Γνωμη ειναι να πατε στον ΟΑΕΔ στις ανανεωσεις να σας πουν. Ναι ειναι η πρωτη φορα για ηλεκτρονικη ανανεωση . Η καρτα εχει βγει περυσι αλλα μετα τον Απριλιο. Καλά ρε, είστε σοβαροί; μια χαρά φυσιολογικά είναι όλα. Την ανανέωσε τώρα (Ιανουάριος) και λήγει σε 3 μήνες δλδ 1ος + 3 μήνες =4ος δλδ Απρίλιος. Τότε πρέπει να την ξανά ανανεώσει. Δες και τις παλαιότερες εγγραφές. Μα εγραψα οτι δεν ειδα πουθενα πεδιο για ανανεωση.. Αφού λέει οτι δεν την ανανέωσε...Μόνη της ανανεώθηκε η κάρτα; Εγώ δε θα το άφηνα έτσι. Δεν με πολυνοιαζει και να ληξει γιατι λογω εισοδηματος οικογενειακου δεν δικαιουται κατι .Για αλλους λογους την εβγελε κια δεν μετραει ποσο παλια ειναια . Κοιτα καλυτερα στην Αρχικη σελιδα εκει που εχει τα στοιχεια και κατω κατω λεει Χρονικό διάστημα για την ανανέωση του Δελτίου Ανεργίας και δες τις ημερομηνιες που εχει Δεν λεει πουθενα για Χρονικα διαστηματα . Αν παίρνετε επίδομα ανεργίας δεν χρειάζεται ανανέωση της κάρτας ανεργίας άπλα παρουσία του ανέργου στον ΟΑΕΔ της περιοχής του ανά 3μηνο όπως αναγράφετε στην απόφαση επιδότησης. Μετά την λήξη επιδότησης η ανανέωση του δελτίου ανεργίας γίνετε ηλεκτρονικά ανά τρεις μήνες και εμφανίζετε η επιλογή ανανέωσης στο λογαριασμό σας 5 μέρες πριν την λήξη και 5 μέρες μετά την λήξη. Το παλιό σύστημα ανανεώσεις του δελτίου ανεργίας θα ισχύει μέχρι της 31/03/2015 Οχι δεν παιρνει επιδομα ανεργιας γιατι απλα δεν εχει δουλεψει ποτε.
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Οχι δεν πηγε η γυναικα μου αλλα με το τηλ δεν εβγαλε ακρη .Εχω εκτυπωση την καταλληλη οθονη και αλοιμνο τους αν την αμφισβητησεουν σε 3 μηνες. Θες να το διακινδυνεύσεις; Σας αρέσει να ζείτε επικίνδυνα μάλλον. Πηγαίνετε να ρωτήσετε τώρα για καλό και για κακό, παρά να τρέχετε μετά. Better safe than sorry. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Θες να το διακινδυνεύσεις; Σας αρέσει να ζείτε επικίνδυνα μάλλον. Πηγαίνετε να ρωτήσετε τώρα για καλό και για κακό, παρά να τρέχετε μετά. Better safe than sorry. Εγραψα και πριν οτι δεν με νοιαζει κι αν ληξει θα παει να βγαλει αλλη χωρις να χασει κατι που ετσι κι αλοιως δεν παιρνει και δεν αποσκοπει να βρει δουλεια τωρα στα 50+ για πρωτη φορα.Για αλλο λογο την εβγαλε.
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Εγραψα και πριν οτι δεν με νοιαζει κι αν ληξει θα παει να βγαλει αλλη χωρις να χασει κατι που ετσι κι αλοιως δεν παιρνει και δεν αποσκοπει να βρει δουλεια τωρα στα 50+ για πρωτη φορα.Για αλλο λογο την εβγαλε. Βασικά έχει σημασία γιατί παίρνει μόρια σε διάφορα προγράμματα που μπορεί να κάνει αίτηση. Αν βγάλει εκ νέου κάρτα ξεκινάει από το μηδέν. Φυσικά αν δεν σας ενδιαφέρει, τότε ΟΚ.
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μάλλον κάνατε κατά λάθος την ανανέωση.2 κλικ ειναΙ όλα κι όλα
vasman15 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 για την εγγραφη του καποιος χρειαζεται να παει να παρει κωδικο απο τον οαεδ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μάλλον κάνατε κατά λάθος την ανανέωση.2 κλικ ειναΙ όλα κι όλα Αν και χλωμο δεν μπορω να το αποκλεισω. για την εγγραφη του καποιος χρειαζεται να παει να παρει κωδικο απο τον οαεδ? Ναι την πρωτη φορα πρεπει να παει .
androidgye Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ξερει γιατί μου βγάζει αυτό? Οκ το κανα Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2015 από androidgye
Metal Heart Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Το ίδιο πρόβήμα με την κάρτα έχω κι εγώ. Ενώ έκανα ανανέωση την πρώτη φορά ηλεκτρονικά, τώρα που προσπαθώ να ξανακάνω δεν εμφανίζεται πουθενά η επιλογή της ανανέωσης. Γνωρίζει κάποιος τι κάνουμε;
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί η δική μου ειναι ανανεωμένη για 6 μήνες αντί για τρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα