Metal Heart Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ούτε ένα απλό πληροφοριακό σύστημα δεν είναι σε θέση να φτιάξουν. Όλο προβλήματα και προχειρότητα.
gokuthelegend Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Παιδιά, η ανανέωση γίνεται 5 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ημέρα την ανανέωσης. Μέσα σε αυτό το 10ήμερο θα εμφανιστεί το κουμπάκι που πρέπει να το πατήσεις για να γίνει η ανανέωση. Εγώ το έκανα πρόσφατα και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα. 2
Metal Heart Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Το γνωρίζω αλλά δυστυχώς σ' εμένα δεν εμφανίζεται. Την πρώτη φορά που ανανέωσα διαδικτυακά δεν είχα πρόβλημα. Για του λόγου το αληθές:
gokuthelegend Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εμένα από κάτω μου βγάζει τρεις επιλογές ακόμη, αριθμός κάρτας, μήνες ανεργίας και επόμενη ανανέωση. Εσένα δεν σου βγάζει αυτές τις επιλογές; Πήγαινε στις "Λειτουργίες" και επέλεξε την καρτέλα "Δελτία Ανεργίας". Δες αν έχεις ενεργό δελτίο.
Metal Heart Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Τα έχω κοιτάξει. Το δελτίο ανεργίας ίσχυε μέχρι και πριν δύο μέρες οπότε είναι ενεργό.
Dannie Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Παιδια ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να ανανεωσω την καρτα μου ηλεκτρονικα και με βγαζει απευθειας σε Επιβεβαίωση - τροποποίηση Στοιχείων ΧρήστηΓιατι?Δεν ζητησα να αλλαξω ουτε username ουτε password. Ξερει κανεις? 1
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Παιδια ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να ανανεωσω την καρτα μου ηλεκτρονικα και με βγαζει απευθειας σε Επιβεβαίωση - τροποποίηση Στοιχείων ΧρήστηΓιατι?Δεν ζητησα να αλλαξω ουτε username ουτε password. Ξερει κανεις? Πρέπει να το αλλάζεις αναγκαστικά ανα κάποια περίοδο εαν δεν κάνω λάθος 1
poke Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Παιδιά καλησπέρα αύριο το πρωί θα πάω στον οαεδ να κάνω εγγραφή γιατί έληξε η κάρτα μου μετά το επίδομα χρόνου που έπαιρνα. Το θέμα μου είναι ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έληξε η κάρτα μου και έκτοτε δεν έχω ξαναεργαστει. Εγώ κάποια χαρτιά μαζί μου λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα. Για όσους έχουν λέει προστατευομενα μέλη θεωρημενο ? Τι θεωρημενο ? Πιστοποίητικο οικογένειακης κατάστασης ? Έκανα και τη δήλωση έχω και το εκκαθαριστικο. Παιδιά έμπλεξα έτσι ?; Έχω και ανηλικο παιδάκι και είμαι άγαμος. Θεέ μου μακαρι να,πάνε όλα καλά. Παιδιά καλησπέρα αύριο το πρωί θα πάω στον οαεδ να κάνω εγγραφή γιατί έληξε η κάρτα μου μετά το επίδομα χρόνου που έπαιρνα. Το θέμα μου είναι ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έληξε η κάρτα μου και έκτοτε δεν έχω ξαναεργαστει. Εγώ κάποια χαρτιά μαζί μου λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα. Για όσους έχουν λέει προστατευομενα μέλη θεωρημενο ? Τι θεωρημενο ? Πιστοποίητικο οικογένειακης κατάστασης ? Έκανα και τη δήλωση έχω και το εκκαθαριστικο. Παιδιά έμπλεξα έτσι ?; Έχω και ανηλικο παιδάκι και είμαι άγαμος. Θεέ μου μακαρι να,πάνε όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα