Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ούτε ένα απλό πληροφοριακό σύστημα δεν είναι σε θέση να φτιάξουν. Όλο προβλήματα και προχειρότητα.

Δημοσ.

Παιδιά, η ανανέωση γίνεται 5 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ημέρα την ανανέωσης. Μέσα σε αυτό το 10ήμερο θα εμφανιστεί το κουμπάκι που πρέπει να το πατήσεις για να γίνει η ανανέωση. Εγώ το έκανα πρόσφατα και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.

Το γνωρίζω αλλά δυστυχώς σ' εμένα δεν εμφανίζεται. Την πρώτη φορά που ανανέωσα διαδικτυακά δεν είχα πρόβλημα. Για του λόγου το αληθές:

oaed.jpg

Δημοσ.

Εμένα από κάτω μου βγάζει τρεις επιλογές ακόμη, αριθμός κάρτας, μήνες ανεργίας και επόμενη ανανέωση. Εσένα δεν σου βγάζει αυτές τις επιλογές;

Πήγαινε στις "Λειτουργίες" και επέλεξε την καρτέλα "Δελτία Ανεργίας". Δες αν έχεις ενεργό δελτίο.

post-208098-0-58935500-1426008948_thumb.png

post-208098-0-40088000-1426008951_thumb.png

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να ανανεωσω την καρτα μου ηλεκτρονικα και με βγαζει απευθειας σε

Επιβεβαίωση - τροποποίηση Στοιχείων Χρήστη

Γιατι?Δεν ζητησα να αλλαξω ουτε username ουτε password.

Ξερει κανεις?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να ανανεωσω την καρτα μου ηλεκτρονικα και με βγαζει απευθειας σε

Επιβεβαίωση - τροποποίηση Στοιχείων Χρήστη

Γιατι?Δεν ζητησα να αλλαξω ουτε username ουτε password.

Ξερει κανεις?

Πρέπει να το αλλάζεις αναγκαστικά ανα κάποια περίοδο εαν δεν κάνω λάθος

• Like 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα αύριο το πρωί θα πάω στον οαεδ να κάνω εγγραφή γιατί έληξε η κάρτα μου μετά το επίδομα χρόνου που έπαιρνα. Το θέμα μου είναι ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έληξε η κάρτα μου και έκτοτε δεν έχω ξαναεργαστει. Εγώ κάποια χαρτιά μαζί μου λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα. Για όσους έχουν λέει προστατευομενα μέλη θεωρημενο ? Τι θεωρημενο ? Πιστοποίητικο οικογένειακης κατάστασης ? Έκανα και τη δήλωση έχω και το εκκαθαριστικο. Παιδιά έμπλεξα έτσι ?; Έχω και ανηλικο παιδάκι και είμαι άγαμος. Θεέ μου μακαρι να,πάνε όλα καλά.

Παιδιά καλησπέρα αύριο το πρωί θα πάω στον οαεδ να κάνω εγγραφή γιατί έληξε η κάρτα μου μετά το επίδομα χρόνου που έπαιρνα. Το θέμα μου είναι ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έληξε η κάρτα μου και έκτοτε δεν έχω ξαναεργαστει. Εγώ κάποια χαρτιά μαζί μου λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα. Για όσους έχουν λέει προστατευομενα μέλη θεωρημενο ? Τι θεωρημενο ? Πιστοποίητικο οικογένειακης κατάστασης ? Έκανα και τη δήλωση έχω και το εκκαθαριστικο. Παιδιά έμπλεξα έτσι ?; Έχω και ανηλικο παιδάκι και είμαι άγαμος. Θεέ μου μακαρι να,πάνε όλα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...