fotodv7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί έφτασα Βουδαπέστη και όλοι μου είχαν πει να χρησιμοποιήσω atm για καλύτερη ισοτιμία. Ως γνωστός αρχάριος κι εγώ μόλις μπήκα στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης πήγα και έβγαλα 175€ δηλαδή 50.000 φιορίνια Ουγγαρίας. Αυτό αντιστοιχεί σε ισοτιμία 1 προς 285. Κατάλαβα αμέσως ότι με έκλεψαν αλλά ήταν αργά για να κάνω κάτι. Η ισοτιμία στο κέντρο είναι συνήθως 1 προς 315. Τώρα εξακολουθώ να διαβάζω πώς τα Atm είναι η καλύτερη επιλογή διότι απλά σου κρατάνε προμήθεια 1,5€ και σου δίνουν τη καλύτερη τιμή. Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά; Και τέλος πάντων εγώ που έβαλα την κάρτα μου και έβγαλα λεφτά; Το μηχάνημα έλεγε atm και είχε το σήμα της Visa απ όξω. Μικρό το κακό βέβαια, βγήκα μόνο 20€ χαμένος.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Το καλύτερο στο εξωτερικό για μενα ειναι το ζεστο χρήμα, και μάλιστα το ευρω οσο το εχεις ακόμα, τωρα εσυ επεσες στην εκμετάλλευση τωνγ νωστων και μη εξαιρετέων ελληνικών τραπεζών, προμήθειες, κακη ισοτιμία (απο οτι φαίνεται) κλπ κλπ Μονο οι συναλλαγές με καρτα θυμάμαι συμφερουν και δεν εχουν μεγαλες αποκλίσεις, αν και εχω καιρο να βγω εξω και αυτα αλλάζουν απο μερα σε μερα.
Zein Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Θα αλλαζεις νομισμα παντα μεσω τραπεζας, ειτε μεσω του γκισε ειτε μεσω atm. Κατα προτιμηση να ειναι γνωστη ομως ε! Με εχουν φαει και εμενα στο αεροδρομιο ετσι. Απο αυτο ζουνε αυτα τα μικρα μαγαζακια, απο τους τουριστες που δε γνωριζουν ή λενε "ε νταξει σιγα την αποκλιση.." και καταληγουν να χανουν 300ευρω στο ψαχνο. Προσοχη επισης και εκει που λεει "Δεν παιρνουμε προμηθεια!". Ακουγεται ιδανικο , αλλα θα στα παρουν με το παραπανω με την ισοτομια φαρμακι που προσφερουν..
Porg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αν κατάλαβα καλά λέει ότι απο ατμ τα έβγαλε όχι απο ανταλλακτήριο
fotodv7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Από Atm έβγαλα χρήματα. Το θέμα είναι ότι είχε δύο επιλογές. Μια με guarantee και μια χωρίς. Βέβαια εγώ ο μάγκας ο Έλληνας πάτησα χωρίς guarantee νομίζοντας ότι θα με χρέωνε η εγγύηση. Μάλλον εκεί την πάτησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα