ffilz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να φτιάξω νέα καρτέλα στο gmail ? στην πρώτη οθόνη με τα εισερχόμενα, θέλω να φτιάξω μία επιπλέον καρτέλα δίπλα από τις υπάρχουσες «κοινωνικά, προσφορές κλπ». Και θέλω να του ορίσω ένα συγκεκριμένο μαιλ (της δουλειάς) να πετάει εκεί όλα τα μαιλ και να μην τα δείχνει καθόλου στα εισερχόμενα Ψάχνω μέρες και ό,τι και να κάνω άλλο πράγμα μου κάνει Με την ευκαιρία ξέρει κανείς τι διαφέρουν οι ετικέτες από τις άλλες επιλογές που έχει? Γιατί έχει ετικέτα forum και καρτέλα forum χωρίς να επηρεάζουν η μια την άλλη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Πας Ρυθμίσεις-> Εισερχόμενα Κύρια Προσφορές Κοινωνικά Ενημερώσεις Φόρουμ Επιλέξτε τις κατηγορίες των μηνυμάτων που θα εμφανίζονται ως καρτέλες εισερχομένων. Τα υπόλοιπα μηνύματα θα εμφανίζονται στην καρτέλα "Κύρια". Καθε μια κατηγορία απο αυτες ειναι και μια καρτέλα
ffilz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ έχει όμως ένα delay το gmail στην εφαρμογή των ρυθμίσεων ή ιδέα μου είναι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα