Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ύποπτος για τι? πρέπει να έχει κάτι για να με πάει.....(δεν πήγε έμενα άλλο άτομο πήγε....αν ήμουν εγώ τότε θα με πήγαινε για εξύβριση)

Δημοσ.

μπορεί να ψάχνανε κανα τσαντάκια ή μπορεί να σπάσαν κανα αυτοκίνητο εκει γύρω. δε ξέρω το όλο σκηνικό υποθέσεις κάνω 

Δημοσ.

ύποπτος για τι? πρέπει να έχει κάτι για να με πάει.....(δεν πήγε έμενα άλλο άτομο πήγε....αν ήμουν εγώ τότε θα με πήγαινε για εξύβριση)

Δεν θα κέρδιζες κάτι, μάλλον το αντίθετο! :) Σε τέτοιες περιπτώσεις νομίζω πιο γρήγορα ξεμπλέκεις αν είσαι συνεργάσιμος

• Like 2
Δημοσ.

Τι παραπανω θα τους προσφερει να τον πανε στο τμημα αν εχει ταυτοτητα μαζι του?Εκτος και αν τον ανακρινουν....

Δημοσ.

Ενδεικτικά:

Διασταυρωση αν η ταυτοτητα ειναι αυθεντική

Λήψη αποτυπωμάτων γιατί κάποιος ύποπτος σου μοιάζει

κλπ

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει την δουλεια τους κανουνε. Δεν ηρθανε και σπιτι σου κιολας ουτε σε καλουνε καθε 3 μερες να πας στο τμημα.

ξεχνα το και ασε να το παρει ο αερας

κωλοαστυνομια ειναι για αλλα πραγματα, οχι για αυτο.

• Like 3
Δημοσ.

εδωσες αδεια αυτοκινητου κ ταυτοτητα και σε εσειραν τμημα ?δεν ηταν στο ονομα σου μηπως?

να υποθεσω οτι ηταν και μεσα στο γκαραζ-κηπο το μηχανακι?κοιταξαν πλαισιο?

εξηγησεις ρωτησες ή απλα ηρθες εδω να ρωτησεις?

Δημοσ.

Επειδη εχω ζησει αρκετα πραγματα(νομιζω...) δεν ειναι σε κανενα επαγγελμα ολοι ιδιοι θα πεσεις και σε κομπλεξικους σε ολους τους χωρους εργασιας.Τωρα οσο αφορα την αστυνομια το επιπεδο δεν ειναι το ιδιο με αυτο που ηταν πριν αρκετα χρονια που σε κραταγανε για εξακριβωση 7 ωρες(η επαιρναν εντολες οτι πρεπει να περασουν απο το τμημα 100 ατομα για εξακριβωση για να δειξουν οτι το τμημα δουλευει και επαιρναν το ευκολο πελατακι) για σπασιμο πολλα παιδια εχουν τελειωσει αλλες σχολες και πανε στην αστυνομια για την σιγουρια του μισθου και για να μπεις στην αστυνομια εδω και χρονια πρεπει να εχεις ενα ικανοποιητικο επιπεδο γνωσεων(ας αφησουμε τα ρουσφετια σε κατηγοριες οπου παιρνουν καθε τοσο 300 - 500 ατομα για ειδικους φρουρους η οτιδηποτε αλλο.).Εγω ετυχε να συναντησω αρκετα καλα παιδια αλλα οταν ο αλλος ηταν βλαμμενος ειναι το επαγγελμα τετοιο που βγαινει πολυ ασχημα προς τα εξω και παιρνει τους παντες στο λαιμο του.Η Πειρα μου λει να αποφευγεις την φασαρια μεχρι εκει που δεν παει αλλο γιατι πραγματικα δεν ξερεις με ποιον εχεις να κανεις(οχι μονο σε θεμα αστυνομικου αλλα με οποιονδηποτε).

• Like 1
Δημοσ.
<<1.η μοναδικη λυση για να δεις αν ειναι αξιος καποιος να κραταει ενα μαχαιρι ή ενα οπλο ή ενα νυστερι ,ειναι κατα την διαρκεια της εκπαιδευσης του και κατα την διαρκεια της ζωης τους.γινεται να τον δωσει καποιος?Επιπλεον to fail της υποθεσης ειναι οτι μπορει να ηταν οκ πριν μπει αλλα μετα αρχισε να τα χανει.

2.Οτι απλα μετα μπαινει η συναδελφικη μαλακια-αλληλεγγυη ειναι το χειροτερο της υποθεσης ωστε να κουκουλωνονται πραγματα σε ολα τα επαγγελματα!Εχετε ακουσει γιατρο να δεινει αλλον γιατρο γιατι τον σακατεψε-ακομη και με γνωστα ονοματα π.χ. το σκηνικο γαμπρου εβερτ -?εχετε ακουσει δημοσιο υπαλληλο να δεινει συναδελφο?εχετε ακουσει στρατιωτικο/αστυνομικο να δεινει τον αλλον ?!

3.απ οσο εψαξα λιγο. διαβαζω οτι απο αυτο το τεστ εξαρταται και η προσληψη τους!απο ενα τεστ!αλλα αμα μπεις μετα κανεις οτι γουσταρεις!tongue.gif

δηλ.ενας εξυπνος που θελει να παει στην αστυνομια ή οπου αλλου χρησιμοποιουν το τεστ δεν θα βρει καποιον ή απλα το google να τον βοηθησει ωστε να απαντησει σωστα στις 500ερωτησεις?ειναι στανταρτ ερωτησεις?

http://perdika-thesp...g-post_922.html εδω γραφουν οτι πριν 2 χρονια αρχισαν τα τεστ στην αστυνομια κτλ.

<<από τους 50000 αστυνομικούς στην Αθήνα είχαν περάσει από ψυχομετρικό έλεγχο μόνο οι 50 από τους οποίους οι 3 βρέθηκαν ακατάλληλοι (ποσοστό 6%, βέβαια οι 50 αστυνομικοί ίσως δεν αποτελούν ικανό δείγμα για να κάνουμε αναγωγές ωστόσο αν το ποσοστό επαληθευθεί μιλάμε για 3000 αστυνομικούς)>>

>

Δημοσ.

Εχουν δικαιωμα να σε πανε για απειθια και να σε κρατησουν καποιες ωρες,οσο συνεργασιμος κι αν εισαι οσα χαρτια και αν εχεις.

Η χαρα του κομπλεξικου που του εδωσαν εξουσια δηλαδη.

Και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας μετα,αυτοι θα πουν τα δικα τους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...