Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα να μαθω εαν το εχει ξανακανει κανεις 

για να μου δωσει πληροφοριες 

1. ξερετε τι ξυλο(γερο) και απο που να το παρω?

2. θελω να βαλω 2 ανεμιστηρες  και ενα ποτενσιομετρο (ξερετε πως θα φτιαξω το κυκλωμα?

3.σιτα για την σκονη? η κατι αλλο ?

4.διαστασεις ξερει κανεις?(εχω 1 λαπτοπ 15.6)

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ

ευχαριστω για τη προσοχη σας :D

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφερει ομως ?  Γιατι οι αγοραστες ειναι αρκετα φθηνες, χωρια προσφορες και μεταχειρισμενες .Μαλλον τζαμπα ταλαιπωρια.

• Like 3
Δημοσ.

Μόνο για τη "χαρά της δημιουργίας" αξίζει μάλλον....:) Κατά τα άλλα με ένα κόντρα πλακέ θα κάνεις δουλειά πιστεύω

• Like 2
Δημοσ.

δεν με ενδιαφερει να παρω μια 

απο παλια ηθελα μια που να την εχω φτιαξει εγω και να μην υπαρχει αλλου

:( σας παρακαλω πολυ εαν ξερετε και εαν πιανουν τα χερια σας βοηθηστε με 

κοντρα πλακε?δεν ειναι ελαφριες και ανθεκτικες? εαν οχι που θα βρω?

τωρα που το σκεφτηκα οι παλετες? δεν κανουν ειναι και φθηνες?

Δημοσ.

οτι πιο ακυρο εχω διαβασει ...και αστειο αν δεν εισαι σε τιποτα ινδια πακισταν κτλ...

το ξυλο δεν ειναι καλο για απαγωγη θερμοτητας..

με 10-30 παιρνεις αλουμινενια με μετακινουμενα ανεμιστηρακια ακομη και με ρυθμιστη στροφων και εν μερη αντιολισθητικη...

• Like 1
Δημοσ.

θελω να ασχοληθω 

δεν με ενδιαφερει το κοστος το κανω για να μαθω και κατι

οποτε τι ξυλο θα βαζατε εσεις?

Δημοσ.

Πας σε ενα ξυλουργειο και ρωτας για μελαμινη .Μπορει να ειναι ειναι πιο φθηνη μια ταβλα και να στην κοψουν.Να μην εχει μεγαλο παχος το ξυλο, υπολογισε ποσο σε βολευει για να βαζεις τα χερια και για να εχει και κλιση .Θα θαλεις δυο πατακια πισω για να ανασηκωνεται.Θα το τρυπησεις παντου μετα .Μπορει να συμφερει οικονομια να χρησιμοποιησεις κατι ασχετο , πχ  μια κορνιζα απο jumbo σαν βαση και να βαλεις κλεισαρα (γερη για να κραταει τα ανεμιστηρια) η ενα καπακι απο ξυλινο κουτι συσκευασιας.Αυτα στα γρηγορα.

Δημοσ.

Και στα πράκτικερ έχει διάφορα είδη και μεγέθη ξύλου, τα κόβουν κιόλας. Βρες μια έτοιμη και αντέγραψέ την σε ξύλο!

Δημοσ.

Υπολογισε να μην ειναι τσιμα τσιμα το κομματι στις διαστασεις , θα βαλεις και το σταντ  για να μην κατρακυλαει το λαπτοπ (ξερω γω τι θα ειναι αυτο , βαλε εκει τα καρφια τα καμπυλωτα )

Πως τα λενε εκεινα τα ...αψιδωτα καρφια (μου κολλησε το μυαλο) ? zio ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...