zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Υπολογισε να μην ειναι τσιμα τσιμα το κομματι στις διαστασεις , θα βαλεις και το σταντ για να μην κατρακυλαει το λαπτοπ (ξερω γω τι θα ειναι αυτο , βαλε εκει τα καρφια τα καμπυλωτα ) Πως τα λενε εκεινα τα ...αψιδωτα καρφια (μου κολλησε το μυαλο) ? zio ? Δεν κατάλαβα ποια λες Καλύτερα όχι καρφιά όμως, νομίζω ξύλο είναι προτιμότερο για να μη κάνει και σημάδια στο λάπτοπ. Ίσως ένα κομμάτι καβίλια ή άλλο ξύλο χωρίς αιχμές. Επίσης, σαν επένδυση μπορείς να χρησιμοποιήσεις και φελό, τον πουλάνε σε λεπτά φύλλα και είναι ωραίο υλικό
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 ρε παιδια επειδη δεν ξερω απο αυτα σας παρακαλω να μου δειχνετε φωτο γιατι οταν θα παω θα πρεπει να ξερω και εγω εστω οπως ειναι ΟΠΟΤΕ ΞΥΛΟ ΚΑΒΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΦΕΛΟ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ? Η ΜΠΑ?
gamanos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αν έχεις εργαλεία και γουστάρεις, παίρνεις ένα ράφι μεταλλικό διάτρητο από ΙΚΕΑ ή αλλού και κάνεις και γαμώ τις ιδιοκατασκευές. Κάτι σαν αυτό...
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ?ΕΧΩ ΣΕΓΓΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ (ΟΧΙ ΒΙΔΕς ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ) εεε τωρα τι αλλο θα χρειαστει ?
gamanos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Σεγα, ψαλίδι ή κάνα dremel , κάτι για να κάνεις κοψίματα και τρύπες και κάτι για να τις λειάνεις μετά. Δες εδώ κατασκευή με plexi (εξίσου καλή ιδέα) να πάρεις σχέδια και ιδέες. http://www.instructables.com/id/DIY-Laptop-Cooler/
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 dremel σκεφτομουν καιρο να παρω ///(ισως εφταασε ο καιρος .ποιο προτεινεται? Σεγα, ψαλίδι ή κάνα dremel , κάτι για να κάνεις κοψίματα και τρύπες και κάτι για να τις λειάνεις μετά. Δες εδώ κατασκευή με plexi (εξίσου καλή ιδέα) να πάρεις σχέδια και ιδέες. http://www.instructables.com/id/DIY-Laptop-Cooler/ μου φαινεται πολυ προχειρη εαν ειδα καλα κατω απο λαπτοπ δεν εχει τρυπες? κανονικα δεν θα επρεπε να ειχε για επαγωγη ζεστου αερα? η κανω λαθος?
bluesattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν κατάλαβα ποια λες Καλύτερα όχι καρφιά όμως, νομίζω ξύλο είναι προτιμότερο για να μη κάνει και σημάδια στο λάπτοπ. Ίσως ένα κομμάτι καβίλια ή άλλο ξύλο χωρίς αιχμές. Επίσης, σαν επένδυση μπορείς να χρησιμοποιήσεις και φελό, τον πουλάνε σε λεπτά φύλλα και είναι ωραίο υλικό Μα δεν εχουν αιχμες αυτα που λεω.Αυτα τα @@ρακια που καρφωνουν και απο τις δυο ακρες (λογικα για τα καλωδια ) Ο φελος δεν εχει νοημα.Το θεμα ειναι να ειναι διατρητο για να περναει ο αερας
gamanos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να φοράς πάντα γυαλιά .
bluesattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 μου φαινεται πολυ προχειρη εαν ειδα καλα κατω απο λαπτοπ δεν εχει τρυπες? κανονικα δεν θα επρεπε να ειχε για επαγωγη ζεστου αερα? η κανω λαθος? Βασικα εξαρταται τι τρυπες εχει για τον αερα το λαπτοπ σου απο κατω .Μπορει να μην ειναι και διατρητη η βαση , απλα να εχει το ανεμιστηρι.Καλο ειναι να ειναι διατρητη ομως , να μπορεις να αλλαζεις και θεση στον ανεμιστηρα, αν ποτε χρειαστει η παρεις αλλος laptop.Λεμε τωρα.
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μα δεν εχουν αιχμες αυτα που λεω.Αυτα τα @@ρακια που καρφωνουν και απο τις δυο ακρες (λογικα για τα καλωδια ) Ο φελος δεν εχει νοημα.Το θεμα ειναι να ειναι διατρητο για να περναει ο αερας αυτά λες? Φελλό εννοώ να βάλει σαν επένδυση στο ξύλο στα σημεία που θα πατάει το λάπτοπ, δίνει μια ωραία μαλακή αίσθηση
bluesattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Πχ εδω http://www.blindnero.com/pictures/NP355V5C_7_Down_Side.jpg τι επαγωγη και διατρητο ...Αφου εχει ενα κενο απο κατω,λογικα οπου βγαζει αερα το δικο του ανεμιστηρι.Εκτος αν φευγει απο το πλαι και βαλει καποιος στο κενο ενα ανεμιστηρα να σπρωχνει. Δηλαδη μπορει και να μην εχουν και νοημα τα ανεμιστηρια απο κατω. αυτά λες? Φελλό εννοώ να βάλει σαν επένδυση στο ξύλο στα σημεία που θα πατάει το λάπτοπ, δίνει μια ωραία μαλακή αίσθηση Οχι δεν ειναι. αυτα
haris013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 απλά να πω οτι το ξύλο που σκέφτεσαι είναι το χειρότερο υλικό που θα μπορούσες να χρησιμοποίησεις για τέτοιου είδους κατασκευή. δες κάτι σε αλουμίνιο-χαλκό. over and out. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Χειρότερο ξεκίνημα για κατασκευή δεν έχω ξαναδεί. Άστο καλύτερα και ξαναπιάστο όταν αποκτήσεις εμπειρία από το εργαλείο που λέγεται σφυρί και προχωράς πιο μετά στα δυσκολότερα Εικόνα σφυριού 3
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Είχα φτιάξει ένα ολόκληρο ξύλινο λάπτοπ παλιότερα, αν βρω φωτογραφίες θα βάλω 2
bluesattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 smoke0man2 ζεματαει το laptop ? Aν δεν ζεματαει βαλε ξυλο μωρε.Δηλαδη αν ακουμπαγε πανω στο γραφειο ? Θα εκανε επαγωγη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα