Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπολογισε να μην ειναι τσιμα τσιμα το κομματι στις διαστασεις , θα βαλεις και το σταντ  για να μην κατρακυλαει το λαπτοπ (ξερω γω τι θα ειναι αυτο , βαλε εκει τα καρφια τα καμπυλωτα )

Πως τα λενε εκεινα τα ...αψιδωτα καρφια (μου κολλησε το μυαλο) ? zio ?

Δεν κατάλαβα ποια λες :) Καλύτερα όχι καρφιά όμως, νομίζω ξύλο είναι προτιμότερο για να μη κάνει και σημάδια στο λάπτοπ. Ίσως ένα κομμάτι καβίλια ή άλλο ξύλο χωρίς αιχμές. Επίσης, σαν επένδυση μπορείς να χρησιμοποιήσεις και φελό, τον πουλάνε σε λεπτά φύλλα και είναι ωραίο υλικό

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια επειδη δεν ξερω απο αυτα σας παρακαλω να μου δειχνετε φωτο γιατι οταν θα παω θα πρεπει να ξερω και εγω εστω οπως ειναι

ΟΠΟΤΕ ΞΥΛΟ ΚΑΒΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΦΕΛΟ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ? Η ΜΠΑ?

Δημοσ.

Αν έχεις εργαλεία και γουστάρεις, παίρνεις ένα ράφι μεταλλικό διάτρητο από ΙΚΕΑ  ή αλλού και κάνεις και γαμώ τις ιδιοκατασκευές.

Κάτι σαν αυτό...

rafia_metallika_gia_diatrisi.jpg

Δημοσ.

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ?ΕΧΩ ΣΕΓΓΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ  (ΟΧΙ ΒΙΔΕς ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ) εεε τωρα τι αλλο θα χρειαστει 

?

Δημοσ.

dremel σκεφτομουν καιρο να παρω ///(ισως εφταασε ο καιρος .ποιο προτεινεται?

Σεγα, ψαλίδι ή κάνα dremel , κάτι για να κάνεις κοψίματα και τρύπες και κάτι για να τις λειάνεις μετά.

Δες εδώ κατασκευή με plexi (εξίσου καλή ιδέα) να πάρεις σχέδια και ιδέες.

http://www.instructables.com/id/DIY-Laptop-Cooler/

μου φαινεται πολυ προχειρη  :P   εαν ειδα καλα κατω απο λαπτοπ δεν εχει τρυπες? κανονικα δεν θα επρεπε να ειχε για επαγωγη ζεστου αερα? η κανω  λαθος?

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ποια λες :) Καλύτερα όχι καρφιά όμως, νομίζω ξύλο είναι προτιμότερο για να μη κάνει και σημάδια στο λάπτοπ. Ίσως ένα κομμάτι καβίλια ή άλλο ξύλο χωρίς αιχμές. Επίσης, σαν επένδυση μπορείς να χρησιμοποιήσεις και φελό, τον πουλάνε σε λεπτά φύλλα και είναι ωραίο υλικό

Μα δεν εχουν αιχμες αυτα που λεω.Αυτα τα @@ρακια που καρφωνουν και απο τις δυο ακρες (λογικα για τα καλωδια )

Ο φελος δεν εχει νοημα.Το θεμα ειναι να ειναι διατρητο για να περναει ο αερας

Δημοσ.

μου φαινεται πολυ προχειρη  :P   εαν ειδα καλα κατω απο λαπτοπ δεν εχει τρυπες? κανονικα δεν θα επρεπε να ειχε για επαγωγη ζεστου αερα? η κανω  λαθος?

Βασικα εξαρταται τι τρυπες εχει για τον αερα το λαπτοπ σου απο κατω .Μπορει να μην ειναι και διατρητη  η βαση , απλα να εχει το ανεμιστηρι.Καλο ειναι να ειναι διατρητη ομως , να μπορεις να αλλαζεις και θεση στον ανεμιστηρα, αν ποτε χρειαστει η παρεις αλλος laptop.Λεμε τωρα.

Δημοσ.

Μα δεν εχουν αιχμες αυτα που λεω.Αυτα τα @@ρακια που καρφωνουν και απο τις δυο ακρες (λογικα για τα καλωδια )

Ο φελος δεν εχει νοημα.Το θεμα ειναι να ειναι διατρητο για να περναει ο αερας

αυτά λες?

16-45.jpg

Φελλό εννοώ να βάλει σαν επένδυση στο ξύλο στα σημεία που θα πατάει το λάπτοπ, δίνει μια ωραία μαλακή αίσθηση :)

Δημοσ.

Πχ εδω 

http://www.blindnero.com/pictures/NP355V5C_7_Down_Side.jpg

τι επαγωγη και διατρητο ...Αφου εχει ενα κενο απο κατω,λογικα οπου βγαζει αερα το δικο του ανεμιστηρι.Εκτος αν φευγει απο το πλαι και βαλει καποιος στο κενο ενα ανεμιστηρα να σπρωχνει.

Δηλαδη μπορει και να μην εχουν και νοημα τα ανεμιστηρια απο κατω.

αυτά λες?

Φελλό εννοώ να βάλει σαν επένδυση στο ξύλο στα σημεία που θα πατάει το λάπτοπ, δίνει μια ωραία μαλακή αίσθηση :)

Οχι δεν ειναι. αυτα

Δημοσ.

απλά να πω οτι το ξύλο που σκέφτεσαι είναι το χειρότερο υλικό που θα μπορούσες να χρησιμοποίησεις για τέτοιου είδους κατασκευή.

δες κάτι σε αλουμίνιο-χαλκό.

over and out.

• Like 1
Δημοσ.

Χειρότερο ξεκίνημα για κατασκευή δεν έχω ξαναδεί.

Άστο καλύτερα και ξαναπιάστο όταν αποκτήσεις εμπειρία από το εργαλείο που λέγεται σφυρί και προχωράς πιο μετά στα δυσκολότερα

Εικόνα σφυριού

78e2bc6c-1613-4b52-9018-b53809f4a921.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...