smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 απλά να πω οτι το ξύλο που σκέφτεσαι είναι το χειρότερο υλικό που θα μπορούσες να χρησιμοποίησεις για τέτοιου είδους κατασκευή. δες κάτι σε αλουμίνιο-χαλκό. over and out. τωρα που το λες εχεις δικιο αλλα δεν εχω εργαλεια για αλουμινιο
bluesattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Mετα σε αλουμινιο πας σε τετοιο στυλακι
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Χειρότερο ξεκίνημα για κατασκευή δεν έχω ξαναδεί. Άστο καλύτερα και ξαναπιάστο όταν αποκτήσεις εμπειρία από το εργαλείο που λέγεται σφυρί και προχωράς πιο μετά στα δυσκολότερα Εικόνα σφυριού δεν εισαι αστειος στο εχουν πει ? τελος παντων οπως προανεφερα ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΙΩς ξερει αυτος 1
bluesattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αλλα το θεμα ειναι οτι ηθελες ξυλινη κατασκευη.Αλλιως γιατι να μην αγορασεις ?
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 smoke0man2 ζεματαει το laptop ? Aν δεν ζεματαει βαλε ξυλο μωρε.Δηλαδη αν ακουμπαγε πανω στο γραφειο ? Θα εκανε επαγωγη ? φιλε το λαπτοπ φτανει 80 βαθμους ... και ειναι αυτο acer aspire e15 572g-5926 Αλλα το θεμα ειναι οτι ηθελες ξυλινη κατασκευη.Αλλιως γιατι να μην αγορασεις ? το ξερω αλλιως και με 10 ευρω ειχε ΜΕ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΑΠλα θελει δουλιτσα απο οτι κατλαβα
bluesattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αστο μην παιδευεσαι.Δωσε ενα 25-30αρι και παρε μια .Ειχα μια coolermaster παλια , τζιτζι . Να και ενας τυπας.Με ντοσιε 1
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Mετα σε αλουμινιο πας σε τετοιο στυλακι εχει ακριβως το κυκλωμα που θελω και εγω ανεμιστηρες ποτενσιομετρο ενα διακοπτη και ενα led για να φαινεται οτι οι ανεμιστηρες ειναι ανοιχτοι (λογικα θελει και μια αντισταση για να μην καψει το led ετσι δεν ειναι ?
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αν ανεβάζει τέτοια θερμοκρασία πριν του βάλεις οποιαδήποτε βάση κάντου ένα καλό εσωτερικό καθάρισμα! 2
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 ειναι καινουργιο λαπτοπ αλλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι και τον γονιων μου οποτε θα φτιαξω σιγουρα ΣΤΑ εικοσι μου χρονια δεν εχω φτιαξει κατι εξ ολοκηρου δικο μου ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ μπορει να μην ειναι το καλυτερο σε ολλο το κοσμο αλλα θα ειναι ωραιο στα ματια μου 1
bluesattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Kαθαρισε το παντως εσωτερικα , οπως ειπε ο zio , αυτο ειναι το βασικο , απο αποψη θερμοκρασιας. Και αφου εισαι αποφασισμενος να φτιαξεις βαση εγω θα προτεινα μια κατασκευη με 4 ποδια οπου θα ανοιγουν και θα μαζευουν (η θα μπαινουν -βιδωνουν και θα βγαινουν ), ωστε να γινεται και τραπεζακι λαπτοπ για το κρεββατι.Με χωρο διπλα για το ποντικι και βαση για καφε 1
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 οπΑ ΟΠΑ πολυ ενδιαφερον φιλε μου αλλα πρεπει να μου βοηθησεις λεγοντας μου λεπτομερειες (εαν θες βεβαια)
kage Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 ετοιμο και το κυκλωμα...αφου φτιαξεις μονος σου την βαση κανε και τα παρακατω μετα
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Κάπως έτσι πολυ γαμωτο αλλα εφικτο ? τα ποδαρακια απο που?? το απο μεσα απο οτι βλεπω ειναι ετοιμο ?
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Στο google το βρήκα, υπάρχει έτοιμο. Μπορείς να πάρεις ιδέες και να φτιάξεις κάτι περίπου ίδιο μόνος σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα