Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Ειμαι η Χριστινα 29 ετων απο την Χαλκιδα. Ο λογος που γραφω ειναι για να παρω μερικες συμβουλες - κυριως απο τους αντρες του φορουμ - για ενα θεμα που ομολογω οτι με καιει. Θα τα παρω απο την αρχη.

Εχω βγει εδω και 1 χρονο απο ενα πολυ ασχημο γαμο με ξυλο, φωνες, βρισιδια. Χωρισα και ειχα κλειστει στον εαυτο μου, δεν ειχα ορεξη να βγω, ειχα χασει ολες τις φιλες μου, να κοιταξω για νεα σχεση ουτε λογος, και γενικα ενιωθα απολυτως ανικανη να νιωσω ποτε κατι ερωτικο ξανα.

Ομως ολα αλλαξαν πριν 2 μηνες. Ξαφνικα γνωρισα ενα ομορφοπαιδο τυχαια στην καφετερια που επινα καφε με μια γνωστη μου και μου επιασε τη συζητηση για κατι εντελως ακυρο. Δεν συστηθηκαμε. Μην τα πολυλογω ο τυπος με φλερταρε πολυ εντονα με τα ματια για αρκετες φορες ακομα, εγω ανταποκριθηκα με χαμογελα, με ματιες αλλα μεχρι εκει. Αφενος γιατι φοβομουν μην ανοιχτω περισσοτερο και καταλαβει οτι εχω φαει μαζι του σκαλωμα, αφεταιρου μου αρεσε τοσο πολυ αυτο το παιχνιδι, που επιτελους καποιος που με ενδιαφερει τοσο πολυ με διεκδικει, εστω κ με αυτον τον τροπο. Δεν ξερω αν ημουν παγοκολλωνα, ομολογω ομως οτι μια δηθεν αδιαφορια την εδειχνα μεχρι εκει που με επαιρνε, και μετα ξανα ματιες και χαμογελα..

Για μια βδομαδα δεν τον ξαναειδα γιατι χτυπησα ασχημα το ποδι μου. Οταν ομως ξαναβρεθηκαμε στον ιδιο χωρο ειχε αλλαξει, ηταν αδιαφορος θα ελεγα, με το ζορι χαμογελουσε, σα να μην υπηρχα. Ε σκαλωσα και εγω λεω οκ με παιζει κ αυτος, σειρα του τωρα να μου κανει σκωτσεζικο ντους. Περασα ταχα μου δηθεν τυχαια απο διπλα του και τον αγγιξα στην πλατη και δεν εκανε τιποτα. Ομως αυτο τραβηξε πολυ, αλλες δυο φορες που συναντηθηκαμε στον ιδιο χωρο ητανε παγερα αδιαφορος. Εδω να σας πω - και μη με περασετε για ψωναρα - οτι ειμαι πολυ εμφανισιμη, τα αρσενικα το λενε οχι εγω.

Πριν 2 μερες πηγα ετοιμη για ολα, να του δωσω το τηλεφωνο μου, αλλωστε τι ειχα τι εχασα. Ομως δεν με αφησε ο εγωισμος μου, να τον βλεπω να με γραφει και εγω να του δινω και αριθμο τηλεφωνου. Μετα απο καμια ωρα πηρε επιδεικτικα τα πραγματα του και εφυγε με τους φιλους του.

Αυτο που σας ζηταω ειναι καταρχην να κατανοησετε το γιατι συμπεριφερομαι καπως κλειστα, ειναι επειδη δεν θελω να φαω παλι τα μουτρα μου και κατα δευτερον να μου πειτε τι στον κορακα μπορει να εχει μεσα στο κεφαλι του. Γιατι μπορει να συμπεριφερθει ετσι ενας αντρας; Ελπιζω ακομα να μην εχασα το παιχνιδι, τον θελω πραγματικα πολυ αλλα πλεον δεν μου αφηνει περιθωρια να κανω κινηση, αν και το ειχα σιγουρο οτι κατι θα γινει. Τι μπορω να κανω;

Δημοσ.

Εσύ συμπεριφέρθηκες οκ πιστεύω. Τώρα ο άλλος, είτε δεν σε θέλει, είτε την ημέρα που στην έπεσε είπε "βαριέμαι δεν έχω τι να κάνω ας ασχοληθώ με κανένα θηλυικό εδώ", είτε πάλι παίζει να είχε πιεί παραπάνω και να είχε μεταβληθεί η διάθεσή του ξερω γω από το ποτό και να ασχολήθηκε με εσένα.

Δημοσ.

Εσύ συμπεριφέρθηκες οκ πιστεύω. Τώρα ο άλλος, είτε δεν σε θέλει, είτε την ημέρα που στην έπεσε είπε "βαριέμαι δεν έχω τι να κάνω ας ασχοληθώ με κανένα θηλυικό εδώ", είτε πάλι παίζει να είχε πιεί παραπάνω και να είχε μεταβληθεί η διάθεσή του ξερω γω από το ποτό και να ασχολήθηκε με εσένα.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ολο αυτο το φλερτακι γινοταν για αρκετο καιρο, μου εδειχνε οτι με θελει, τα ματια του λαμπανε, μολις χαιρετιομασταν χαμογελουσε μετα μονος του, φροντιζε να βρισκει αφορμες να μιλαμε, εστω και αν διαρκουσε λιγα δευτερολεπτα. Ενιωθα το επικεντρο της προσοχης του και ολο αυτο μου αρεσε απιστευτα πολυ. Δηλαδη δεν ηταν φλερτ της στιγμης και τελος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...