SR20DET Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Έχετε εμπειρία από τεχνολογίες ορθοδοντικής π.χ Invisalign ή άλλες. που απευθύνονται σε ενηλίκους και έχουν σχετικά αόρατη εφαρμογή; Ενδιαφέρομαι για το συνολικό κόστος και τη χρονική διάρκεια μιας τέτοιας εφαρμογής θεωρώντας πως πρόκειται για μια σχετικά μικρή παρέμβαση σε 2-3 μπροστινά δόντια. Οποιαδήποτε συμβουλή, εμπειρία ευπρόσδεκτη!
ParhsG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Πάντως και τα 'λευκά σιδεράκια' δε φαίνονται,τουλαχιστον εγώ δε το προσέχω αν κάποιος φοράει .Ο πατερας μου είναι ορθοδοντικός.Απο ότι ξέρω αν ειναι μικρό το πρόβλημα και φτιαχνει σε 2-3 μήνες δεν αξίζει τα λεφτά για αυτό που λες.Βεβαια μπορεί να σου φαίνεται μικρο και να μην ειναι. http://www.invisalign.gr/what-will-it-cost Και, αν και μόνον ένας ιατρός Invisalign έχει τη δυνατότητα να καθορίσει το κόστος, οι τιμές για τη θεραπεία με το σύστημα Invisalign κυμαίνονται μεταξύ 3000 και 4500 ευρώ. Ωστόσο, εάν απαιτείται μόνο περιορισμένη μετακίνηση των δοντιών, οι τιμές θα μπορούσαν να ξεκινούν από 1500 ευρώ.
SR20DET Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τα συμβατικά "σιδεράκια" έχουν υποπολλαπλάσιο κόστος; Δηλαδή για μια μέθοδο Invisalign κόστους 1500ε θα μπορούσε κάποιος να πει ότι τα συμβατικά μπορεί να κοστίζουν <700; Όσον αφορά αυτά που μπαίνουν στη πίσω πλευρά των δοντιών που κυμαίνονται κοστολογικά; Ευχαριστώ ParhsG και συγνώμη για τις εξειδικευμένες ερωτήσεις, απλά θέλω να έχω μια αίσθηση πριν αποφασίσω αν θα προχωρήσω.
ParhsG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ειναι αναλογα το ποσο χρεώνει ο καθε ενας. Από ότι έμαθα αυτά που μπαίνουν απο πίσω είναι πιο ακριβά (δε ξέρω πόσο) και κυρίως είναι για τα κάτω (μαλλον θα βρίσκουν αν στα βάλει πάνω). Για απλό θέμα <700 αλλα εξαρτάται απο το γιατρό. Επίσης αν δε κάνω λάθος αυτό το πρώτο το invisalign πρεπει να το αλλάζεις κάθε τόσο οσο θα προχωράει η θεραπεία και όταν τρως δε το φοράς κτλ. Αλλα μου φαίνεται λίγο αηδία-εμετικό προσωπικά Πάντως η κόλλα απο τα σιδεράκια δε φεύγει ποτέ σχεδόν (δε το νιώθεις) Προσωπικά είχα ισια δοντια σχετικά και δε χρειαστηκα ποτέ κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα