Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προτείνω και κατι αλλα βασικά αν και δεν νομίζω γιατι δεν κάνεις εναν κόπο να ρωτήσεις και στο πλαίσιο μηπως εχουν τετοια μπαταρία στα ίδια χρήματα

Δημοσ.

Αν έχεις την παλιά και αναγράφει 10.8v είναι συμβατή με αυτή του alli,με μια γρήγορη ματιά που έριξα,η ποιό πολλές είναι 14.4v

Για αυτό σε ρώτησα

Πρέπει να έχει τα ίδια volt η μπαταρία.

**Edit

Όχι,αν θέλει παραπάνω ρεύμα.

Δημοσ.

Δεν την εχω την παλια φιλε μου..Θα ρωτησω το παιδια αλλα μαλλον ηταν 14, μιας και ο συνδεσμος με την μπαταρια (69 ευρω) λεει οτι ειναι 14.4....

Δημοσ.

Δεν την εχω την παλια φιλε μου..Θα ρωτησω το παιδια αλλα μαλλον ηταν 14, μιας και ο συνδεσμος με την μπαταρια (69 ευρω) λεει οτι ειναι 14.4....

Ψάξε το λίγο,μην έχεις προβλήματα.

Δημοσ.

Όλες του ali εχουν 10.8, 11.1 Volt οπότε δε νομίζω πως είναι συμβατές..σας ευχαριστω πολύ πάντως γιατι αλλιώς θα την αγόραζα, πεταμένα λεφτά...

Δημοσ.

sorry που , απλά βλέπω ότι πχ το λάπτοπ gigabyte q2532n τι γράφουν συμβατό και οι 10.8 μπαταρίες αλλά και οι 14.4.. είναι σίγουρο ότι το δικό μου θέλει μόνο 14.4???

Δημοσ.

Άσχετο αλλά δεν είχα και κάπου πιο σχετικά να το γράψω..βρήκα μπαταρία στο eBay 39 ευρώ και ζήτησα έκπτωση..Ο πωλητής μου απάντησε 35 με την προϋπόθεση όμως να τους πληρώσω απευθείας στο PayPal...αν το κάνω έτσι θα έχω καμία ασφάλεια, η θα πηγαίνω γυρεύοντας;

Δημοσ.

Άσχετο αλλά δεν είχα και κάπου πιο σχετικά να το γράψω..βρήκα μπαταρία στο eBay 39 ευρώ και ζήτησα έκπτωση..Ο πωλητής μου απάντησε 35 με την προϋπόθεση όμως να τους πληρώσω απευθείας στο PayPal...αν το κάνω έτσι θα έχω καμία ασφάλεια, η θα πηγαίνω γυρεύοντας;

Στο ebay ετσι και αλλιώς πληρώνεις κατευθείαν δεν στέλνει κανενας χωρίς να πληρώσεις πρώτα , αν εκει καλές κριτικές και μεγάλη βαθμολογία αγόρασε άφοβα ετσι και αλλιώς πληρώνεις και μεσω paypal που ειναι για μεγαλύτερη ασφάλεια

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι η βαθμολογία του πωλητή και οχι ο πωλήτης εφόσον το πουλήσει και το αγοράσεις μεσω ebay δεν μπορεί να μην μεσολαβήσει το ebay , εκτός και αν κάνετε την συμφωνία και αγορά εκτος ebay στο οποίο εκει οχι δεν εχεις μεγάλη ασφάλεια , ενω μεσω ebay εχεις ασφάλει απο το ebay και το paypal

Δημοσ.

να σαι καλά φιλε spank...σε λιγο καιρο θα την αγοράσω...

κατι τελευταιο...οσο δεν έχω μπαταρία ρισκάρω οτι σε περιπτωση διακοπης ρευματος μπορει να παθει ζημια το λαπτοπ απο το αποτομο κλείσιμο, ή δεν έχει αναγκη και ο μονος φοβος είναι μήπως χάσω τη δουλειά εκείνης της ώρας?αν ειναι έτσι, σκέφτομαι να μην αγοράσω συντομα μπαταρία..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...