Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντα υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει ζημιά απο το απότομο κλείσιμο ειτε του laptop η desktop οποτε καλύτερα να αγοράσεις σύντομα μπαταρία

Δημοσ.

Φιλε ΣΠΑΝΚ με το που διαβασα το μηνυμα σου, 2 λεπτα αργότερα εγινε διακοπη ρευματος (απο τοτε και μετα ακολουθησαν απειρες διακοπές) οπότε σημερα που ηρεμησαν τα πραγματα ξαναανοιξα το λαπτοπ...

Τωρα: εχω ενα θεμα...Δε δουλευει το bluetooth...Πέρασα ξανά τους drivers από το cd αλλά βγάζει αποτυχία στην εγκατάσταση..Παίζει να χάλασε κιόλας το BT?

Δημοσ.

Μήπως δεν περνάς σωστούς drivers ?

Στην διαχείρηση συσκευών το bluetooth ειναι με θαυμαστικό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να σαι καλα και παλι για το ενδιαφερον...κατα ενα περιεργο τροπο ηθελε ξανα περασμα του driver του BT απο το cd...

τωρα επανερχομαι στο θέμα των 10.8/14.4 volt....ακομα δεν εχω βγάλει άκρη ποιον απο τους 2 τύπους θα χρειαστώ..πολλοι μου λενε οτι και με 10.8 θα την κανω τη δουλεια μου..δυστυχως λειπει η πρτοτυπη μπαταρία για να τσεκάρω ποσα volt ητανε..

το τροφοδοτικό δίνει 19 volt αν αυτο λεει κάτι...

PS: διαβασα οτι αν ενα λαπτοπ χρειαζεται 11βολτ και του βαλεις 14, τοτε ισως υπαρχει θεμα...για το ανάποδο δεν εχω βρει κάτι..

Επεξ/σία από aggeloszog93
Δημοσ.

Υποσχομαι οτι σταματάει το πρήξιμο καθώς νομίζω οτι βρηκα μπαταρία 14.4αρα...

http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-8cell-4400mah-laptop-battery-for-MSI-A32-A15-A42-A15-A6400-CX640-CR640-CX640X/1507040_32234969622.html

αν ξερει κανεις απο ali ας μου πει αν ειναι καλος ο πωλητης..τελος, δε νομιζω να εχω κανενα θεμα περι συμβατοτητας...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε ξερω οτι εχει περασει καιρος αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω εαν τελικα σου δουλεψε η μπαταρια με τα 14.4 V.

Εχω και εγω το ιδιο λαπτοπ και δεν ξερω ποια μπαταρια να αγορασω. Δυστυχως την παλια μπαταρια την πεταξα

και δεν ξερω ποσα Βολτ πρεπει να ειναι η μπαταρια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...