ChumpsChoice Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας ! Θέλω να ρωτήσω αν κάτι έχει πάθει η ιστοσελίδα του hotmail επειδή προσπαθώ εδώ και μια εβδομάδα να κανω log in με το email μου και δεν μπορώ ! Έτσι όπως είμαι έτοιμος να μπω στην ιστοσελίδα στους φακέλους για να δω τα mail μου, προσπαθέι να φορτώσει αυτή τη σελίδα για 10'' και μετά γράφει πως η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη. Χρησιμοποιώ Chrome. Στο explorer κατάφερα να κάνω log in αλλά μόνο μια φορά. Μπορείτε να με βοηθήσετε ; Αν υπάρχει θέμα μόνο με το δικό μ email τότε μπορείτε να μου δώσετε κάποιο email υποστήριξης για να επικοινωνήσω με κάποιον τεχνικό ( αν υπάρχει φυσικά ) ;
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δουλεύει μια χαρά...στον υπολογιστή σου κάτι γίνεται
ChumpsChoice Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Κατέβασα το mozilla και συνδέθηκα μια χαρά Μετά προσπάθησα να συνδεθώ με ένα άλλο email που έχω στο chrome ( όπου δεν μπορούσα να μπω ούτε με εκείνο ) και πάλι συνδέθηκα μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω τι έπαιζε και γινόταν αυτό, αλλά αφού μπορώ να συνδεθώ τώρα μια χαρά τότε είμαι οκ Ευχαριστώ ! ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα