Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια κάρτα ΕΘΝΟCASH PLUS που την χρησιμοποιώ στα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας. Έχει ως ημερομηνία λήξης τον Φεβρουάριο του 2015. Τι γίνεται από 'κει και πέρα; Θα μπορώ να τη χρησιμοποιώ στα ΑΤΜ ή πρέπει να γίνει κάτι άλλο;

Δημοσ.

Όχι, δεν μου έχουν στείλει τίποτα.

Αχρηστεύεται κατευθείαν δηλαδή; Από την πρώτη του μηνός;

Ισχύει μέχρι τέλος του μήνα που γράφει. Στην δικιά σου περίπτωση μέχρι 28/2.

Μέχρι τότε θα σου στείλουν άλλη, μην αγχώνεσαι.

Δημοσ.

Μια κ παίρνετε τηλέφωνο δε ρωτάτε αν υπάρχει δυνατότητα να βγάλουν καμία πιο σοβαρή κάρτα ; (Πχ visa).

H maestro είναι για τα σκουπίδια κυριολεκτικά...

Δημοσ.

Μια κ παίρνετε τηλέφωνο δε ρωτάτε αν υπάρχει δυνατότητα να βγάλουν καμία πιο σοβαρή κάρτα ; (Πχ visa).

H maestro είναι για τα σκουπίδια κυριολεκτικά...

Για την Ελλαδα που η πληρωμες με καρτα ειναι αγνωστο πραγμα καλη ειναι :P

• Like 1
Δημοσ.

Οντως,για αγορές μεσω internet η maestro είναι για τα μπάζα.Εχει ενα υποτιθεμενο verified by visa το οποιο ουδεποτε καταφερε να δουλέψει .

Αναγκαστικά εβγαλα απο την Eurobank μια χρεωστική visa και την Εθνοcash την εχω για να πληρώνω τα ψώνια στα φυσικα καταστηματα με εκεινο το μηχανημα

Δημοσ.

Για την Ελλαδα που η πληρωμες με καρτα ειναι αγνωστο πραγμα καλη ειναι :P

Ναι αλλά κάποιους μας εξυπηρετεί αναγκαστικά η εθνική όποτε ίσως πρέπει να σεβαστεί το ότι δε μας καλύπτει η αηδία που δίνουν. Δε γίνεται με το παραμικρό να πρέπει να πηγαίνω να φορτώνω την prepaid της Πειραιώς...

Τυχαίο παράδειγμα σήμερα πέρασα απο 3 ΑΤΜ και δεν έβγαζαν τίποτα και ήθελα να πληρώσω σε ένα μαγαζί αλλά δε δεχόταν μαέστρο... Κατέβασα τα μούτρα κ σηκώθηκα κ έφυγα επειδή αυτοί στην εθνική τον παίρνουν κ ούτε η κάρτα τους δούλευε ούτε το ΑΤΜ γέμισαν όπως όφειλαν...

Δυστυχώς δε μπορώ να αλλάξω τράπεζα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...