Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ηξερα πως να ονομασω το θεμα,σπιτι μου εχω μια πριζα χωνευτη του σπιτιου εχω βαλει μια πριζα πανω σε αυτη που ειναι αντικεραυνικη,θελω να βαλω και σταθεροποιητη τασεις,μπορω να τον βαλω πανω στην αντικεραυνικη?η πρωτα σταθεροποιητη και μετα αντικεραυνικη? (αν και νομιζω το αντικεραυνικη-σταθεροποιητης) αλλα ρωταω για σιγουρια

Δημοσ.

για αυτο τι εχετε να πειτε?

αν και καποιο τρυκ ειναι..Νομος του ηελτρισμου ειναι τα εισερχομενα ειναι ισα με τα εξερχομενα...Εαν υποθεσουμε οτι υπαρχει μια αντισταση τοτε ανατρεπετε αυτη η αλληλουχια...οποτε σε t χρονο αυτα που μπαινουν ειναι λιγοτερα απο αυτα που βγιανουν..λογω της καταναλοωσης..
Δημοσ.

για αυτο τι εχετε να πειτε?  free energy αν και καποιο τρυκ ειναι..Νομος του ηελτρισμου ειναι τα εισερχομενα ειναι ισα με τα εξερχομενα...Εαν υποθεσουμε οτι υπαρχει μια αντισταση τοτε ανατρεπετε αυτη η αλληλουχια...οποτε σε t χρονο αυτα που μπαινουν ειναι λιγοτερα απο αυτα που βγιανουν..λογω της καταναλοωσης..

Το χει δοκιμασει κανεις;

Μεχρι και αεροθερμο;

Πως γινεται αυτο;

Εσύ τώρα έχεις τελειώσει πολυτεχνείο;;

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ που σαι εξυπνος εξηγησε τι κανει...

οποιοσδήποτε έχει στοιχειώδεις γνωσεις περί ηλεκτρισμού και απλή παρατηρητικότητα μπορεί να καταλάβει τι κάνει, όποιος δεν τις διαθέτει μπορεί να διαβάσει τα σχόλια που περιγράφουν τι κάνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...