wantone Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Πατησα ενα λινκ εδω στο φορουμ (μια προσφορας απο το origin σε παιχνιδι που καποιος ποσταρε) και μου εβγαλε αν θελω να δω και τα μη ασφαλη στοιχεια...και δυστυχως πατησα ναι. Το λαπτοπ πεταξε μπλε οθονη με το συμβολο ;-( και εκανε επανεκινηση. Μετα την επανεκινηση δεν εχω πια τον οδηγο της καρτας γραφικων (AMD) αλλα και ο οδηγος της Ιντελ γραφικα εχει το κιτιρινο θαυμαστικο. Τι να εγινε? Χρησιμοποιω τα Windows 8.1 σχεδον 6 μηνες τωρα απροβληματιστα αλλα δεν περιμενα τετοιο προβλημα. Το συγκεκριμενο μηχανημα ειναι αυτο που αγορασα τον Ιουλιο απο την προσφορα του you.gr και μεχρι τωρα δουλευε καλα.... Τι πρεπει να κανω? να απεγκαταστησω τον οδηγο της Ιντελ πρωτα και να το ξαναβαλω? μετα να βαλω τον οδηγο της AMD? Ευχαριστω για την βοηθεια.
mixmixtouta Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Πρώτα κατέβασε τους οδηγούς για τις κάρτες σου είτε απο την Lenovo είτε ξεχωριστά απο Amd και Intel. Μετά ρίξε ένα σκανάρισμα με spybot ή malwarebytes antimalware μήπως το πρόβλημα σου προκλήθηκε απο καμιά βρωμιά. Μετά κατέβασε το ddu απο εδώ http://www.guru3d.com/files-get/display-driver-uninstaller-download,19.htmlγια να αφαιρέσεις τελείως τους εναπομείναντες οδηγούς. Πρώτα τον intel μετά τον amd με όλα απο safe mode με επανεκκινήσεις ανάμεσα. Μετά αφού το λαπτοπ δεν έχει κανέναν οδηγό και η οθόνη σου δείχνει χάλια ξεκινάς με τον οδηγό της intel επανεκκίνηση και μετά με της Amd. Εκτός αν τους κατέβασες απο Lenovo οπότε θα γίνει μαζί η εγκατάσταση. 1
wantone Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 To λαπτοπ είναι αυτό http://www.insomnia.gr/topic/536407-lenovo-g500-παραλαβή-και-πρώτες-εντυπώσεις/page-1?hl=+g500 +παραλαβή θα κοιτάξω στην Λενοβο να βρω τους σωστους drivers. Aν εχει καποιος ευκολο το λινκ παρακαλω να το ποσταρει εδώ. Σκαναρω τωρα με malware και πραγματι εχει φαει κατι από αυτην την σελιδα. Ρε παιδες προσεχτε τι ποσταρετε. Εβγαλα την βρωμια και εκανα επανεκινηση. Τωρα φαινονται οι οδηγοι εγκατεστημένοι και οι δυο. Αλλα το λαπτοπ φαινεται λιγο αργο. Πρεπει να κανω κατι άλλο;
mixmixtouta Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Ίσως να έχει απομείνει τίποτα ακόμα από ιούς. Δοκίμασε και άλλο πρόγραμμα να σκανάρεις ή κάνε επαναφορά συστήματος σε ημερομηνία που όλα ήταν καλά.
wantone Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Με επαναφορα δεν θα χασω τα αρχεια μου που εχω στον σκληρο; Θα κανω πληρη ελεγχο με το Αβαστ (το δωρεαν). Θα βοηθησει; Σκεφτομαι να το βγαλω το Αβαστ απο το να τρεχει συνεχως. Και να το τρεχω περιοδικα.
mixmixtouta Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Ποιό άθλιο απο το Avast δε θα βρείς!! Όχι αρχεία δε χάνεις μη φοβάσαι, επηρεάζονται προγράμματα και ρυθμίσεις, όχι αρχεία. Προχώρα άφοβα.
wantone Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Πως κανω επαναφορα; Με το One Key recovery κουμπι της Λενοβο;
mixmixtouta Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Όχι, αυτό θα επιστρέψει το λειτουργικό σαν να ξεκινάει για πρώτη φορά. Τι windows έχεις?
mixmixtouta Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Ακολούθησε αυτό τον οδηγό, είναι κάπως η μετάφραση βέβαια αλλά δε νομίζω να σε δυσκολέψει. http://www.yac.mx/el/pc-tech-tips/software/how-to-restore-your-windows-8-pc.html Η αν θέλεις κάνε το εξής: Πάτα το κουμπί των Windows + R και γράψε rstrui από εκεί και μετά απλά ακολουθείς τις οδηγίες στην οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα