Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω πρόβλημα με το  internet όταν παίζω league of legends δλδ με πετάει απο το skype και στο game μέσα τρώω dc αυτο κρατα ενα 3λεπτο και ξαναμπαίνει το internet κανονικά και μπορεί αργότερα να μου το ξανακάνει  οταν το κάνει πρέπει να κλείσω το lol και να το ξανά ανοίξω και μου βγάζει ένα τρυγωνακι κάτω στο ιντερνετ μέχρι να ξαναμπεί ξέρει κανείς τι φταίει  ???? έχω απελπιστεί  :unsure:  :unsure:  :unsure:

Δημοσ.

παρε τηλεφωνο την εταιρια σου δεν ειναι θεμα του λολ...κατι γινεται με τον παροχο σου,που μενεις και τι συνδεση εχεις?

καματερο και εχω forthnet αλλα μου το κανει ποιο συχνά στο λολ 

Δημοσ.

Για μένα δυο πραγματα μπορεί να φταίνε (τυχαία σειρά θεωρώντας αυτονόητο οτι δεν κάνεις παράλληλο torrenting)

• Το router μπουκώνει από τις πολλές συνδέσεις και θέλει reset. Αν φταίει αυτό, θελεις αλλαγή router
  • Εχεις κακή γραμμή ή κακή εγκατάσταση (π.χ. φιλτράκια) και ανα διαστήματα τρως disconnections. Για την κακή γραμμή μιλάς με την εταιρεία. Για την κακή εγκατάσταση μιλάς με τον ηλεκτρολόγο σου
Δημοσ.

Pame apoklioume arxika thema game !

• Μπουκώνει το router, δεν πάει να πει ότι φταίει απαραίτητα το router. Μπαίνεις στο interface του router σου και βλέπεις τα FEC,CRC,HEC errors (αυτά οφείλονται αρχικά για τους αποσυγχρονισμούς μας)
  • Πριν να καλέσεις συνεργείο βεβαιώσου ότι το δίκτυο σου είναι εντάξει. (Ξεκινάμε από μπρίζες (τις βγάζεις έξω ώστε να δεις εάν στα καλωδιάκια φαίνεται ο χαλκός και όχι ένα μαύρο πράγμα (υγρασία). Βλέπεις μέσα στην μπρίζα να φαίνεται και αυτή ok και να μην έχει πιάσει πρασινίλες
  • Προχωράμε στα καλώδια ελέγχουμε τα βίσματάκια, μετά πάμε στο φίλτρο (χαλάνε κάπως αρκετά εύκολα) και τέλος στην σύσκεψη μας (ναι αυτό δεν μπορείς να το δεις εσύ, αυτό μπορεί να γίνει όταν πάρεις τον πάροχο σου και του πεις το τι έχεις, το πρώτο που θα σου πει είναι κάρφωσε το router σου απευθείας στην μπρίζα χωρίς τίποτα άλλο πάνω στην γραμμή)
  • Εάν όλα αυτά που σου προανέφερα είναι ok έχουμε τα παρακάτω:
  • Εάν μένεις σε πολυκατοικία πρέπει να δουν το (τηλεφωνικό κέντρο, ένας πινακας που κουμπώνουν όλα τα καλώδια τηλεφωνίας εκεί)
  • Τον ακραίο σου (δεν είναι στην δικια σου δικαιοδοσία ούτε ηλεκτρολόγου (κανονικά εκεί πάει οτε ούτε καν ο πάροχος)
  • Έπεται το καφάο και τέλος μπορεί να έχεις θέμα από dslam μέχρι και αλλαγή κεντρικού
  • Like 1
Δημοσ.

Αλλαξε router και δοκιμασε παλι.Το ιδιο παθενα,δηλαδη ειχα ενα ρουτερ το οποιο ξαφνικα ετρωγε blackout και σηκωνε ping 9000ms χωρις λογο.Αλλαξα router και βρηκα την ησυχια μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...