Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι δυο βδομάδες; Εγω θα τους πάρω Δευτέρα να μου το επιστρέψουν. Σιγά μην περιμένω 2 βδομάδες.

Απλα κανω τον δικηγορο του διαβολου.Μπορει ο αλλος να το παραλαβει σε 2 εβδομαδες και μαλιστα  να μην οφειλει να σου δωσει καμμια εξηγηση.Μπορει ακομα και να εχει υπολογισει αυτο το χρονικο διαστημα (πχ να πληρωθει στο μεταξυ).

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα εμένα δεν με νοιάζει πότε θα το πάρει (αρκεί ΝΑ το πάρει). Και έστω οτι είναι έτσι, γιατι δεν απαντάει σε e-mail ή σε τηλέφωνο; Τσακωμένοι είμαστε και δεν το ξέρω. Εγω μέχρι και φωτογραφίες με την συσκευασία (σε τρία στάδια) του έστειλα για να δεί ακριβώς με τι ασφάλεια το συσκεύασα.

Δημοσ.

οταν ημουν ελλαδα μου χε στειλει ενας τυπας ενω τον πληρωσα για συστημενο με απλο ταχυδρομειο ενα κινητο ,αφαντο το τηλεφωνο στο 20ημερο του στελω μηνυματα δεν απαντα ,ευτυχως μετα απο εναμιση μηνα ηρθε με φακελο στην εισοδο της πολυκατοικιας  φυσικα εως την ημερα εκεινη εγω πιστευα οτι ηταν απατεωνας ....

Δημοσ.

Ρε παιδιά, όσοι λέτε μόνο πώληση με "χέρι - χέρι", για πείτε μου που μένετε. Διότι δεν υπάρχει μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι μένουν επαρχεία σε κωλοχωριά - κωλοπόλεις (συγνώμη για την έκφραση). Εκεί που να βρεις άτομο για να κάνεις ανταλλαγή; Αν το άτομο είναι στην άλλη άκρη της Ελλάδας;

Εγω μενω σιγουρα πιο μακρια απο Αθηνα αποτι εσυ. Απλουστατα, αγορες-πωλησεις, ΜΟΝΟ οταν προκειται να πεταχτω Αθηνα για καποια δουλεια/βολτα. Διαφορετικα δεν κανω καν κλικ στο section των αγγελιων, εχει αλλου πορτοκαλιες για μεταχειρισμενα πραγματα που προσφερουν καποια στοιχειωδη ή και πιο ουσιαστικα μετρα ασφαλειας και στις 2 πλευρες. Καλως ή κακως το insomnia δεν ειναι απτα σάιτ που ενδεικνυνται για αγοραπωλησιες χωρις in real συναντηση. Μπορει να κανεις 10 δοσοληψιες και να πανε μια χαρα, αλλα αργα ή γρηγορα θα την πατησεις αν συνεχισεις να ακολουθεις το συστημα "κανω καταθεση πριν παραλαβω" ή "στελνω με αντικαταβολη". Κι ετσι θα χασεις και το υποτιθεμενο κερδος που εβγαλες απο τις προηγουμενες δοσοληψιες, σε σχεση με το αν τις εκανες σε καποιο πιο ασφαλες μεσο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, όσοι λέτε μόνο πώληση με "χέρι - χέρι", για πείτε μου που μένετε. Διότι δεν υπάρχει μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι μένουν επαρχεία σε κωλοχωριά - κωλοπόλεις (συγνώμη για την έκφραση). Εκεί που να βρεις άτομο για να κάνεις ανταλλαγή; Αν το άτομο είναι στην άλλη άκρη της Ελλάδας;

Χέρι-χέρι και οι βενζίνες 50-50.

Δημοσ.

Ε αυτό που λέει ο απο πάνω. Πολύ δύσκολο να σε εμπιστευτεί ο άλλος για να σου κάνει κατάθεση. Εγω δεν υπάρχει περίπτωση να έστελνα χρήματα γιατι ο τύπος που του έστειλα το ρολόι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στην θέση του πωλητή. Και η κατάθεση δεν έχει καμία ασφάλεια. Δεν μπορείς να διεκδίκησης επιστροφή κτλ.

Εγω θα προσπαθήσω στον επόμενο να μου κάνει κατάθεση τα μεταφορικά. 3,8€ είναι, μηδαμινό ποσό για να φοβάται οτι θα τον κλέψω.

φυσικά και δεν εμπιστεύομαι τον άλλο, για Έλληνες μιλάμε όχι τίποτα high elves.

Δημοσ.

Προσωπικα γι αυτο αγοραζω μονο απο ατομα εμπιστοσυνης ή μονο χερι με χερι. Η αντικαταβολη πραγματι δεν σε προστατευει για εσενα που αγοραζεις κατι. Απλα σου δινει μια ψευδαισθηση οτι ο αλλος -πρεπει- να σου στειλει κατι για να το παρεις ενω με την καταθεση ο αλλος ουτε καν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει κατι...δωρακι του εκανες ολοκληρο το ποσο. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να προστατευτεί κάποιος ακόμα κι αν ζητήσει έλεγχο κατά την παράδοση...(εκτός αν μιλάμε για τίποτα ρούχα πχ ή για κανένα διακοσμητικό!). Άντε κι έχεις βάλει έλεγχο κατά την παράδοση και μιλάμε για μια RAM ή για μια κάρτα γραφικών ή για οτιδήποτε που θέλει δοκιμή, τι κάνεις εκεί?

Δημοσ.

Περιμενει ο courrier να την τοποθετησεις στο pc ,να παιξεις κανα παιχνιδακι και να την τεσταρεις.Αν ειναι μνημη  να τρεξες  ενα memtest.Ναι να περιμενει, ο πελατης εχει παντα δικιο  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Η κατάσταση πάντως δεν είναι τόσο τραγική όσο λέτε..

Με τις αξιολογήσεις και με μια συνομιλία με τον άλλο καταλαβαίνεις τι άτομο είναι..

Εγώ στη ζωή μου έχω κάνει τουλάχιστον 30 συναλλαγές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Πάντα θα υπάρχουν απατεώνες και ανεύθηνοι,αλλά συνήθως φαίνονται..

Δημοσ.

Πάντα θα υπάρχουν απατεώνες και ανεύθηνοι,αλλά συνήθως φαίνονται..

Αν φαινονται, ΔΕΝ ειναι απατεωνες.

Και για πες, οι συναλλαγες σου ειναι με καταθεση σε τραπεζικους λογαριασμους πρωτου σου στειλουν το προιον;

Δημοσ.

Αν φαινονται, ΔΕΝ ειναι απατεωνες.

Και για πες, οι συναλλαγες σου ειναι με καταθεση σε τραπεζικους λογαριασμους πρωτου σου στειλουν το προιον;

εγω στελω μονο μετα απο καταθεση,επειδη καποιοι ειναι μαφιοζοι σημαινει οτι ολα τα ατομα στο φορουμ ενδεχεται να σου γελασουν? πχ εγω ειμαι δωμεσα τοσα χρονια πουλησα τοσα πραγματα χωρις προβλημα οποτε εαν καποιος δνε θελει να με εμπιστευθει εχει καλως ,οχι ομως να τσουβαλιαζουμε τα παντα...

Δημοσ.

εγω στελω μονο μετα απο καταθεση,επειδη καποιοι ειναι μαφιοζοι σημαινει οτι ολα τα ατομα στο φορουμ ενδεχεται να σου γελασουν? πχ εγω ειμαι δωμεσα τοσα χρονια πουλησα τοσα πραγματα χωρις προβλημα οποτε εαν καποιος δνε θελει να με εμπιστευθει εχει καλως ,οχι ομως να τσουβαλιαζουμε τα παντα...

Ερωτηση:

Αγοραζεις προιοντα κανοντας καταθεση;

Περα απο αυτο, ειναι γουστο σου και καπελο σου το πως κανεις αγοραπωλησιες και κανεις δεν μπορει να σου πει κουβεντα επ'αυτου, αλλα το ιδιο ισχυει και με εμενα. Ως εκ τουτου εγω εχω διαφορετικη αντιληψη απο σενα και αντιμετωπιζω με επιφυλακτικοτητα οποιον ζηταει πρωτα καταθεση. Οποιος και να ειναι αυτος. Το θεωρω τελειως ανασφαλες και δεν μπαινω καν στη διαδικασια, δεδομενου οτι στην πλειονοτητα των περιπτωσεων μπορω να βρω τα ιδια προιοντα σχεδον σε ιδιες τιμες απο αλλα σαιτ με καποιες δικλειδες ασφαλειας οπως πχ paypal και πιο αξιοπιστα συστηματα αξιολογησης απο το 20 θετικες / 0 αρνητικες του insomnia οπου ο καθενας κανει οσα alt account θελει και αξιολογει τον εαυτο του σε εικονικες δοσοληψιες.

Δημοσ.

Ερωτηση:

Αγοραζεις προιοντα κανοντας καταθεση;

Περα απο αυτο, ειναι γουστο σου και καπελο σου το πως κανεις αγοραπωλησιες και κανεις δεν μπορει να σου πει κουβεντα επ'αυτου, αλλα το ιδιο ισχυει και με εμενα. Ως εκ τουτου εγω εχω διαφορετικη αντιληψη απο σενα και αντιμετωπιζω με επιφυλακτικοτητα οποιον ζηταει πρωτα καταθεση. Οποιος και να ειναι αυτος. Το θεωρω τελειως ανασφαλες και δεν μπαινω καν στη διαδικασια, δεδομενου οτι στην πλειονοτητα των περιπτωσεων μπορω να βρω τα ιδια προιοντα σχεδον σε ιδιες τιμες απο αλλα σαιτ με καποιες δικλειδες ασφαλειας οπως πχ paypal και πιο αξιοπιστα συστηματα αξιολογησης απο το 20 θετικες / 0 αρνητικες του insomnia οπου ο καθενας κανει οσα alt account θελει και αξιολογει τον εαυτο του σε εικονικες δοσοληψιες.

αυτο με το paypal που λες δεν ισχυει , σε αποδεδειγμενη παραλαβη αδειου φακελου εχασα το case παρα το claim γιατι ο πωλητης εστειλε συστημενο με κωδικο αποστολης . οσο αφορα τις αξιολογησεις δεν νομιζω πχ ενα ατομο οταν μπει στις αξιολογησεις καποιου δεν μπορει να καταλαβει οτι κατι δεν ειναι σωστο. και στο  ebay μια και πουλω καποτε ,εκει το ποσο που περνει το paypal και το ebay καταντα τοκογλυφικο στη πορεια οποτε εγω πουλω εδωμεσα με καταθεση οτι δεν χρησιμοποιω και πολλες φορες σε τιμες που δεν υπαρχουν στο ebay ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...