bluesattack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Το escrow φαινεται το πιο ''δικαιο'' ειδικα για συγκεκριμενα προιοντα και συναλλαγες . Βεβαια αν το προιον πεσει απο τα χερια του αγοραστη πχ η δεν μεινει απλα ευχαριστημενος και δεν δωσει μετα ''οκ'' τον πουλο ο πωλητης , που μπορει να βγει και ζημιωμενος.
Haldol Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Διασφαλίζεσαι κάπως αν ο άλλος σου στείλει χαλασμένο προϊόν ας πούμε? Ναι. Δηλώνεις στο escrow ότι το προϊόν ήρθε χαλασμένο και η υπηρεσία διερευνά την υπόθεση. Θα ζητήσουν αποδεικτικά και από τους δύο. Αν "χάσει" ο πωλητής, το escrow δεν απελευθερώνει τα χρήματα και τα επιστρέφει στον αγοραστή. Αν "χάσει" ο αγοραστής (π.χ. ο πωλητής αποδείξει ότι το προϊόν ήταν εντάξει όταν έφυγε και σωστά συσκευασμένο) απλά το escrow αποδεσμεύει τα χρήματα. 1
johnnyman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 εγω ποτε δεν ειχα θεμα με τις αγγελιες.κ ανττικαταβολη εχω στειλει μακρια(ροδο,κρητη,κ.α) και πολλες φορες καταθεση μου εχουν κανει.το θεμα ειναι να εχει ο αλλος(πωλητης-αγοραστης) πολλες θετικες αξιολογησεις(πανω απο 15) κ το πιο σημαντικο ενεργη συμμετοχη στο φορουμ οπως ειπαν μερικα παιδια!
d.r.o.p Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Και μένα μια φορά όταν ασχολιομουν με επισκευές android τηλεφωνων το παιδί έβαλε στην τράπεζα τα μεταφορικά τα δικά του,ώστε να έρθει το τηλ απο καβάλα και αυτά που θα έβαζα εγώ για να το επιστρέψω και ολα αυτά με 2 ώρες κλησεων. Φαίνεται απο τον τρόπο του καθενός τι καπνό φουμάρει.
RottenLungs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά το ρολόι έχει μείνει αγκυροβολημένο σε ένα κατάστημα ΕΛΤΑ. Να πάρω τηλέφωνο να πω οτι ο αγοραστής την έκανε (για να μου το φέρουν πίσω; ) ή πρέπει αναγκαστικά να περιμένω;
Haldol Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Περιμένεις. Ο άλλος έχει το δικαίωμα να το πάρει μέσα σ' αυτές τις 2 εβδομάδες.
RottenLungs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Κοίτα μπελά που βρήκα... Εδω ταιριάζει "και κερατάς και δαρμένος". Και έχασα 4€ και βλέπω να το παίρνω σε κανα μήνα πίσω. Τέλος τα ΕΛΤΑ και για εμένα. Χέρι - χέρι απο εδω και πέρα.
forgotten Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μην βαζετε ποτε πριν χρηματα σε λογαριασμο για τον απολουστατο λογο πως αν ειναι απατεωνας ο αλλος δεν μπορειτε να βρειτε με τιποτα ακρη μετα ! η εισαγγελια εχει γεμισει υποθεσεις με απατες ηλεκρονικου εγκληματος και ασχολουντε μονο με παρα πολυ σοβαρες ! αυτο ειναι κατι που το ξερω απο μεσα , πιο μεσα δεν γινεται !!! με αγγελιες δεν ασχολουμε καθολου , καταθεση ομως δεν θα εκανα ποτε απορω με καποιους εδω που λενε πουλανε μονο αν τους κανετε καταθεση ειλικρινα απορω με αυτους που πανε κι βαζουν λεφτα σε λογαριασμους , δεν καταλαβαινουν οτι με την αφελεια τους κανουν τσαμπα μαγγες καποιους απατεωνες τεμπελιδες που το εχουν κανει επαγγελμα ? τα ενεργα acc δεν λενε πολλα πραγματα μιας και το συντριπτικα μεγαλυτερο ποσοστο εδω μεσα εχει απο 2 και 3 ! μαλιστα οκ απολυτε ,κανε ενα κοπο να δεις τις αξιολογησεις μου εφοσον θεωρεις α απατεωνες οσου πουλανε με καταθεση και β οτι εχουν και διπλους τριπλους λογαριασμους. αν δεν εμπιστευεσαι ουτε την σκια σου δικαιωμα σου αλλα να τσουβαλιαζεις τους παντες ειναι ανεπιτρεπτο. 1
viper2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 μαλιστα οκ απολυτε ,κανε ενα κοπο να δεις τις αξιολογησεις μου εφοσον θεωρεις α απατεωνες οσου πουλανε με καταθεση και β οτι εχουν και διπλους τριπλους λογαριασμους. αν δεν εμπιστευεσαι ουτε την σκια σου δικαιωμα σου αλλα να τσουβαλιαζεις τους παντες ειναι ανεπιτρεπτο. και εμπιστος να ειναι, εγω λεφτα μονο στο paypal βαζω ή χερι με χερι ανταλλαγη. Καταθεση για κανενα λογο... 1
forgotten Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 και εμπιστος να ειναι, εγω λεφτα μονο στο paypal βαζω ή χερι με χερι ανταλλαγη. Καταθεση για κανενα λογο... καλως αλλα οχι να ακουω οτι ολοι οι πωλητες που θενε καταθεση ειναι απατεωνες ....
viper2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 καλως αλλα οχι να ακουω οτι ολοι οι πωλητες που θενε καταθεση ειναι απατεωνες .... απατεωνες μπορει να μην ειναι αλλα ειναι σιγουρα σε καλυτερη θεση [πιο ασφαλη] απο τους καταθετες...
driverpit Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Για μένα η συναλλαγή χέρι με χέρι είναι η πιο ασφαλέστερη η εξαποστάσεως συναλλαγή έχει μεγάλο ρίσκο και από την πλευρά του αγοραστή και από την πλευρά του πωλητή 1
Mau-Maus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 μαλιστα οκ απολυτε ,κανε ενα κοπο να δεις τις αξιολογησεις μου εφοσον θεωρεις α απατεωνες οσου πουλανε με καταθεση και β οτι εχουν και διπλους τριπλους λογαριασμους. αν δεν εμπιστευεσαι ουτε την σκια σου δικαιωμα σου αλλα να τσουβαλιαζεις τους παντες ειναι ανεπιτρεπτο. Mau-Maus, on 26 Jan 2015 - 3:02 PM, said: Μην βαζετε ποτε πριν χρηματα σε λογαριασμο για τον απολουστατο λογο πως αν ειναι απατεωνας ο αλλος δεν μπορειτε να βρειτε με τιποτα ακρη μετα ! η εισαγγελια εχει γεμισει υποθεσεις με απατες ηλεκρονικου εγκληματος και ασχολουντε μονο με παρα πολυ σοβαρες ! αυτο ειναι κατι που το ξερω απο μεσα , πιο μεσα δεν γινεται !!! οπως καταλαβαινει αυτα που διαβαζει κανεις .. να σε μαθω εγω να διαβαζεις ουτε μπορω ουτε θελω !
forgotten Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Mau-Maus, on 26 Jan 2015 - 3:02 PM, said: Μην βαζετε ποτε πριν χρηματα σε λογαριασμο για τον απολουστατο λογο πως αν ειναι απατεωνας ο αλλος δεν μπορειτε να βρειτε με τιποτα ακρη μετα ! η εισαγγελια εχει γεμισει υποθεσεις με απατες ηλεκρονικου εγκληματος και ασχολουντε μονο με παρα πολυ σοβαρες ! αυτο ειναι κατι που το ξερω απο μεσα , πιο μεσα δεν γινεται !!! οπως καταλαβαινει αυτα που διαβαζει κανεις .. να σε μαθω εγω να διαβαζεις ουτε μπορω ουτε θελω ! μαλιστα εγω διαβασα ολο το κειμενο με οτι λες .... τεσπα δεν προκειται να το κανω vs και δεν θα απαντησω στο τελευταιο σου σχολιο οι ειρωνικοι ανθρωποι παντως δεν με ευχαριστουν ,ιδιαιτερα οταν μιλανε και σε τετοιο τονο ,καλως φιλε μου δεν σε επιασα απο το λαιμο .... καλωσορισες στη λιστα αγνοησης μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα