ADHD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δεν μου φανηκε και ιδιαιτερα αξιοπιστο αλλα οκ: Major Depression: Very Slight Dysthymia: Very Slight Bipolar Disorder: Slight-Moderate Cyclothymia: High Seasonal Affective Disorder: Moderate Postpartum Depression: N/A
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Major Depression: Slight Dysthymia: Slight-ModerateBipolar Disorder: ModerateCyclothymia: Extremely HighSeasonal Affective Disorder: ModeratePostpartum Depression: N/A προτιμω παντως τα τεστ για personality disorder...
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δεν μου φανηκε και ιδιαιτερα αξιοπιστο αλλα οκ: δεν είναι 1
Etheros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Major Depression: ModerateDysthymia: Slight-ModerateBipolar Disorder: HighCyclothymia: ModerateSeasonal Affective Disorder: HighPostpartum Depression: N/A Πενιντα/πενιντα ειναι
Big Boss Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Αυτό μου έβγαλε ως πραγματικά διπολικός. Major Depression: Slight-Moderate Dysthymia: Moderate Bipolar Disorder: High-Moderate Cyclothymia: Very Slight Seasonal Affective Disorder: Very Slight Postpartum Depression: N/A
GreekMonkey Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Για κατάθλιψη δεν ξέρω. Αλλά αν βρείτε για άγχος θα είχε ενδιαφέρον να το έκανα να βλέπαμε ποιά είναι η μέγιστη τιμή που δίνει το τέστ.
trayban Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Disorder Your Score Major Depression: Very Slight Dysthymia: Very Slight Bipolar Disorder: Slight-Moderate Cyclothymia: Moderate Seasonal Affective Disorder: Moderate Postpartum Depression: N/A
kirileman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Very slight (μετά τις χθεσινές εκλογές ).
GreekMonkey Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Major Depression: Very Slight Dysthymia: Very Slight Bipolar Disorder: High-Moderate Cyclothymia: Slight-Moderate Seasonal Affective Disorder: Slight-Moderate Postpartum Depression: N/A Κάτι μας είπες για την διπολικότητα μεγάλε.
Anorymous Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 φερτε τα χαπιααααααα και εγω το τερματισα
pavlos1908 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Major Depression: SlightDysthymia: SlightBipolar Disorder: ModerateCyclothymia: Slight-ModerateSeasonal Affective Disorder: Slight-ModeratePostpartum Depression: N/A Κι εγω δεν θα το ελεγα ιδιαιτερα αξιοπιστο διοτι τουλαχιστον σε 2-3 ερωτησεις απαντησα κατι το οποιο ναι μεν δειχνει "διαταραχες" αλλα το οποιο ξερω οτι συμβαινει οχι για τον λογο αυτο αλλα για αλλους ασχετους.
Pintsie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Είμαι η μόνη καταθληπτικιά τελικά εδώ μέσα; Λίγο πολύ είναι οι ίδιες ερωτήσεις που σου κάνει κι ένας ψυχολόγος για να σε προχωρήσει παραπέρα. Στην δική μου περίπτωση ήξερα από την αρχή ότι θα ήταν αυτές οι απαντήσεις.Η ουσία του τεστ είναι να σε παρακινήσει να εξεταστείς παραπάνω και -κυρίως- να ζητήσεις βοήθεια εάν έχει "υψηλά" αποτελέσματα κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα