BritGreek Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μια ανακριβής, μπακαλίστικη μπούρδα χωρίς νόημα.
akpe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Σε εξέταση μου πριν χρόνια σε ψυχίατρο οι ερωτήσεις (για διάγνωση κατάθλιψης και άγχους) ήταν πανομοιότυπες. Δεν αντικαθιστά την εξέταση από γιατρό αλλά προσφέρει μια απλή ένδειξη. Σε εμένα πάντως έπεσε σχετικά μέσα
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Major Depression: Very Slight Dysthymia: Very Slight Bipolar Disorder: Slight Cyclothymia: Slight Seasonal Affective Disorder: Very Slight Postpartum Depression: N/A Δεν βλέπω τπτ το περίεργο... Ελληνικά Ελληνικά Ελληνικά Ελληνικά Ελληνικά
Mikeasdf Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Major Depression: Very Slight Dysthymia: Very Slight Bipolar Disorder: Slight Cyclothymia: Slight Seasonal Affective Disorder: Very Slight Postpartum Depression: N/A Δεν βλέπω τπτ το περίεργο... Ελληνικά Ελληνικά Ελληνικά Ελληνικά Ελληνικά 2normal4insomnia
MaXmaD Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Κι όταν θα πάω στον τρελογιατροοο! Θα τον τρελανω και αυτοοον! Λαλαλα λαλαλα!
johnkal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι η μόνη καταθληπτικιά τελικά εδώ μέσα; Εμένα μου έβγαλε High-Moderate και πράγματι ισχύει. Τις τελευταίες 3 εβδομάδες πολύ down παρόλο που γενικότερα είμαι πολύ ευδιάθετος. Εσένα ισχύει το Extremely High;
Pintsie Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ναι. πριν χρόνια είχα και την ηλίθια απόφαση να δώσω τέλος (νομίζω 3 φορές το έκανα). Πριν χρόνια όμως αυτό. Τώρα καλύτερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα