Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σιγα ρε μπαινουμε οποτε μπορουμε και τα βλεπουμε..   το prenium  εχω ναι απλα απο μονο του ανοιγει μετα αν δε βγαλεις απο την εκκηνηση κατι που ανοιγει μαζι με τον υπολογυστη.. αλλα αν θες το βαγζεις και μονο σκαν ναι  
α επισης τωρα μια και που γραφα ειχα ανοιχτα αλλα 3 παραθυρα απο you tube  και facebook σε ενα παιχνιδι    και συχρονως γραφω και εδω ε πεταει διακοπη προσθηκης shocwave. επισης οταν δεν φορτωνει εφαρμογη σε σελιδα? τι μπορει να φταιει? και δειχνει ενα χαρτακι στο κεντρο?   θελει κατι ενημερωση μηπως απο  adobe?

Δημοσ.

σιγα ρε μπαινουμε οποτε μπορουμε και τα βλεπουμε..   το prenium  εχω ναι1)  απλα απο μονο του ανοιγει μετα αν δε βγαλεις απο την εκκηνηση κατι που  ανοιγει μαζι με τον υπολογυστη.. αλλα αν θες το βαγζεις και μονο σκαν ναι   

α επισης τωρα μια και που γραφα ειχα ανοιχτα αλλα 3 παραθυρα απο you tube  και facebook σε ενα παιχνιδι    και συχρονως γραφω και εδω ε πεταει διακοπη προσθηκης shocwave. επισης οταν δεν φορτωνει εφαρμογη σε σελιδα? τι μπορει να φταιει? και δειχνει ενα χαρτακι στο κεντρο?   θελει κατι ενημερωση μηπως απο  adobe?

1) Ανοιγεις τον ccleaner,επιλεγεις "Εργαλεια" και "Εκκινηση" και ψαχνεις το malware bytes.Το επιλεγεις με μονό κλικ φυσικα, και  πας λιγο δεξια επιλεγεις "απενεργοποιηση"......Εναλλακτικα πατας ctrl+alt+del  επιλεγεις "διαχειριση εργασιων" και οταν ανοιξει παραθυρο (task manager) επιλεγεις "εκκινηση" εντοπιζεις το malware bytes και επιλεγεις απενεργοποιηση του κατα την εκκινηση.....Επισης με την ιδια διαδικασια "ξετικαρε" ποια προγραμματα σου ΔΕΝ  θελεις να ξεκινουν με την εκκινηση του υπολογιστη σου,μια που θα μπεις εκει..(Προσεκτικα για να μην γινει μπαχαλο,αν δεν εισαι βεβαιος ρωτα καποιον που ξερει καλα)

2)Για τα υπολοιπα που ρωτας δεν ειμαι βεβαιος αλλα μαλλον πρεπει να τσεκαρεις αν εγινε σωστα η εγκατασταση flash player ,shokwave player κλπ...Α ,πες μου ποση μνημη εχεις στο pc/laptop σου;

ΥΓ..Aν με λες οτι εχεις το premium,δεν σε εχει σαλταρει με ενα σωρο ειδοποιησεις;

Την δοκιμαστικη εκδοση να χεις καλα ειναι,και πολλοι εδω την δοκιμαστικη χρησιμοποιουν ,νομιζω.

Δημοσ.

οχι δεν εχω πολλες ειδοποιησεις οταν το χω ανοιχτο και μπω να δω κανεναν αγωνα ξερω γω και μπλοκαρει σελιδες οπως και το αντιβαιρους το εσετ που εχω  αλλα βγαζει πολες αυτο   το malware λιγα πραγματα
.    τα χω βγαλει οσα δεν χρειαζονται με την εκκηνηση ναι , με το msconfig αυτο παταω εγω στην εναρξη στην αναζητηση η στο advance system care  που εχω επισης βρισκει και αλα πολλα εκει που αν θες τα βγαζεις.     ραμ εχω 4  gn   3.50 διαβαζει η μητρικη. ειναι 300 κατι mhz ddr2    αν σε ενδιαφερει και για τα αλλα
cpu intel core 2 duo 2.20 ghz    gpu  amd sapphire 7750 `1 gb gddr5     και σκληρο     seagate 250 gb 7200 rpm     μητρικη μια asus    οσον  αφορα  adobe  να μπω στη σελιδα να κανω ελενχο για ενημερωσεις? πριν κατι βδομαδες μου κανε σε ενα μονο  flash player..

Δημοσ.

οχι δεν εχω πολλες ειδοποιησεις οταν το χω ανοιχτο και μπω να δω κανεναν αγωνα ξερω γω και μπλοκαρει σελιδες οπως και το αντιβαιρους το εσετ που εχω  αλλα βγαζει πολες αυτο   το malware λιγα πραγματα

.    τα χω βγαλει οσα δεν χρειαζονται με την εκκηνηση ναι , με το msconfig αυτο παταω εγω στην εναρξη στην αναζητηση η στο advance system care  που εχω επισης βρισκει και αλα πολλα εκει που αν θες τα βγαζεις.     ραμ εχω 4  gn   3.50 διαβαζει η μητρικη. ειναι 300 κατι mhz ddr2    αν σε ενδιαφερει και για τα αλλα

cpu intel core 2 duo 2.20 ghz    gpu  amd sapphire 7750 `1 gb gddr5     και σκληρο     seagate 250 gb 7200 rpm     μητρικη μια asus    οσον  αφορα  adobe  να μπω στη σελιδα να κανω ελενχο για ενημερωσεις? πριν κατι βδομαδες μου κανε σε ενα μονο  flash player..

Κανε καλου κακου μια ενημερωση, γιατι οχι;

Απο ram καλα εισαι  παντως,(στο ρωτησα μηπως κρασαρει  το συστημα σου λογω λιγης ram), αλλα καλα ειναι γενικα τα 4 gb.

Δημοσ.

αυτο που δεν καταλαβαινω γιατι χτυπαει πολυ χρηση cpu  στο χρομ αν φρτωνει τη σελιδα και τετοια με βιντεο κλπ η φορτωνει παιχνιδι στο facebook  και χτυπαει 100%   παντως παρατηρησα οτι οι διαφημησεις δε φευγουν  τελειως και με αντμπλοκερ   σε πεταει σε ακυρα σημεια σε καποιες φασεις.

Δημοσ.

αυτο που δεν καταλαβαινω γιατι χτυπαει πολυ χρηση cpu  στο χρομ αν φρτωνει τη σελιδα και τετοια με βιντεο κλπ η φορτωνει παιχνιδι στο facebook  και χτυπαει 100%   παντως παρατηρησα οτι οι διαφημησεις δε φευγουν  τελειως και με αντμπλοκερ   σε πεταει σε ακυρα σημεια σε καποιες φασεις.

Κανε ελεγχο στα προγραμματα σου μηπως εχεις φορτωθει κατι περιεργο και οπως ειπαμε εξ αρχης σκαναρισμα με malwarebytes με adwcleaner και hitmanpro..Κατι εχεις φορτωθει και δεν το πηρες χαμπαρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με malware bytes  ειχα κανει προχτες δε βρηκε κατι μονο ενα απο κατι για prifile απο μοζιλα κατι τεοιο εγραφε.   αυτο που ειπες να κανω ελενχο στα προγραματα μου τι εννοεις να κοιταξω? βασικα αυτα τα κοιταω αν τυχον εχει μπει τπτ περιεργο απο το uninstaller  της iobit    μαζι με καθαρισμους   2 φορες το μηνα   αυτα του κανω.    τωρα αν τυχον τρεχει κατι αλλο οταν μπαινω στο χρομ δεν γνωριζω και που να ψαξω βασικα
 δεν τρεχει παντως και κατι το ιδιαιτερο ολα αυτα τα κρασαρισματα που σου πα απο τον χρομ συνηθως οταν παταω βιαστικα πολλες σελιδες μαζι με αλλες ανοιχτες και ετσι καμια φορα κολλλαει.    εκτος επειδη απλα λογικα να κολλισει κιολας δεν εχω και κανεναν υπερυπολογυστη σε σιγκριση  με αυτα που βγαινουν τωρα..   μονο καρτα γραφικων του χω βαλει να παιζω κανα παιχνιδι με καλα γραφικα και οσο το σηκωνει δηλαδη οποιο και να βαλω.   '
σημειωση οτι εχω να κανω και φορματ πανω απο 2 χρονια.  και δεν πιστευω να θελει ακομα δεν συμβαινει κατι τραγικο  αυτο που με ειχε προβληματισει ηταν οταν ειχα παρει τον ιο αυτον με τη μουφα σελιδα της αστυνομιας που σου ζηταει λεφτα τρομοκρατιζοντας εσενα και καλα οτι παρανομησες στο ιντερνετ.
και να φανταστεις δεν μπηκα σε κανενα σαιτ περιεργο η ακαταλληλο   απο απλο σαιτ τον ειχα παρει τον ιο   το  dod games δεν φορτωνε δοκιμασα απο το ιντερνετ εξπλορερ και τσουκ πεταγετε ο ιος  αλλα ενταξει  τοτε ειχε κολλισει το  εξπλορερ  δεν εκλεινε, κανω ρεσταντ υπολογυστη μετα σκαν με malware   και επαναφορα συστηματος και κομπλε.. ειναι να σου τυχει τωρα αυτο    
 παντως ειχα ενημερωσεις να κανω για τα  adobe  με καινουργιες εκδοσεις  σε   sockwave ,air , reader    το    flash player  ηταν ηδη ενημερωμενο

Επεξ/σία από 23Optimus
Δημοσ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ.ΑΝΤΙΒΑΡΙΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΣΟΦΤ.

Το antivirus που εχεις  θελει με τη μια αντικατασταση με καποιο καλο.Μην το σκεφτεσαι..Και πριν βαλεις αλλο μην ξεχασεις να απενεργοποιησεις αυτο της Microsoft

Βλεπε εδω

http://www.pcsteps.gr/40100-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%86%CF%81%CF%8D-antivirus-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B9%CE%BA%CE%AC/

εδω

http://www.pcsteps.gr/36746-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%84%CE%BF-microsoft-security-essentials-%CF%89%CF%82-antivirus/

εδω

http://www.pcsteps.gr/27654-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-windows-defender-windows-8/

και εδω my friend

http://www.pcsteps.gr/493-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-antivirus/

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ.ΑΝΤΙΒΑΡΙΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΣΟΦΤ.

Αυτό που με έχει βοηθήσει αποτελεσματικά, όποτε είχα πρόβλημα με διαφημίσεις, που πετάγονται είτε με mozilla είτε με chrome και άλλους browsers, είναι το adwcleaner.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...