supermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα παιδια ειχα αφησει τον υπολογιστη μου ανοιχτο και μολις γυρισα στο σπιτι ειχε κολλησει, του εκανα reset Και βγαζει αυτη την εικονα ουτε με del αντιδρα, ουτε με F9 @ F12 αλλα μονο με το ΤΑΒ Πατοντας ΤΑΒ βγαζει την παρακατω οθονη και σταματα τι μπορει να συμβαινει?
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Κλασική μ£λακυνση gigabyte :/ Εμένα στην 965 ds4 έκανε το ίδιο και λυθηκε με βγάλσιμο την μπαταρίας και επαναφορα στις εργοστασιακές το bios. Μπορείς να κάνεις και CMOS αν ξέρεις, από το jumperακι Good luck!
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Κάνε απλά reset το bios! Βγάλε το pc από την πρίζα και βγάλε την μικρή πλακέ μπαταρία πάνω απο την μητρική! Κατα 99% θα φτιάξει
supermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 τωρα ειδα οτι δεν δουλευει και το μοντεμ, και ακουσα στην γειτονια οτι λογω κεραυνου τους εκαψε τα μοντεμ υπαρχει περιπτωση να εχει καψει κατι?
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασες την γαργαλημενη την μπαταρια πρωτα η βιαζεσαι να το βγαλεις νεκρο; Ενα ενα ρε αδερφε! Εντελως φιλικα, αν δεν δοκιμασεις αυτο που σου προτεινουμε εδω μεσα, οσες θεωριες και να σκεφτεσαι δεν αλλαζει κατι. Μπορει να μην εχω 100% (εχω 99 :-P ) αλλα δεν χανεις κατι. Μονο η ημερομηνια θα αλλαξει ;-)
supermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ναι το εκανα απο την πρωτη στιγμη για ενα λεπτο βεβαια το αφησα (sorry νομισα οτι στο ειχα γραψει)
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δεν πειράζει! Αν ταυτόχρονα το είχες βγάλει απο το ρεύμα τότε... ναι, έχει άλλο θέμα. Μπορεί να έπαθε ζημιά απο τον κεραυνό, αν και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ποστάρει. Χωρίς δίσκους περνάει την οθόνη του logo? Μπορεί να "κολάει" αν ο δίσκος είναι στα τελευταία του, αν και θα το έκανε κυρίως στην φόρτωση windows. Στην τελική δοκίμασε άλλη θύρα sata της μητρικής, ή αν έχει δεύτερο controller δες εκεί
supermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ειχα κανει μια αναβαθμιση και του ειχα βαλει δισκο φλατ KINGSTON SH103S3B/120G HYPERX 3K 120GB SSD 2.5'' SATA 3 να επαθε ζημια αυτος?
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δεν νομίζω. Δοκίμασε πάντως χωρίς τον δίσκο. Λογικά θα περάσει την οθόνη του logo και θα σου πω ότι δεν έχει δίσκο. Αν δεν την περάσει έχει θέμα η μητρική λογικά. Δοκίμασε μόνο με τον SSD (τον καινούριο) να δείς αν δουλεύει, μπορεί να "χτυπάει" κάποιος παλιός. Υποψιάζομαι southbridge για αυτό λέω αν έχει η μητρική άλλον controller. Το να δεις τι φταεί πάνω στην μητρική που έχει 50 πράγματα πάνω, είναι ζόρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα