Προς το περιεχόμενο

Monitor ή TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ..!!

Λοιπόν παιδία ότι λέει ο τίτλος,είμαι ανάμεσα σε μόνιτορ ή σε τηλεόραση την οποία θα χρησιμοποιώ σαν μόνιτορ.Θα πήγενα αμέσως σε μόνιτορ αλλά οι τιμές είναι πιο ακριβές και δεν ξέρω και αν κερδίζω κάτι.Αυτό χρειάζομαι να μου πείτε εσείς.Ξέρω πως μόνιτρο είναι καλύτερα,αλλά δεν ξέρω αν θα έχει διαφορά για τις δικές μου ανάγκες που θα πω τώρα.Να συμπληρώσω πως τώρα έχω ένα 23¨ μονιτορ Samsung.

Κυρίως ασχολούμαι με browsing,edit φωτογραφίας και βίντεο,προβολή ταινιών.Παίζω όμως και παιχνίδια αλλά όχι κάτι competitive.Δεν με καίει τόσο δηλαδή να έχει πάρα πολύ χαμηλό χρόνο απόκρισης κλπ.Επίσης δεν ενδιαφέρομαι για ανάλυση πάνω απο 1080 μιας και ξεφευγει η τιμή.

Θέλω να πάω λιοόν σε μια 27 οθόνη και βάση των αναγκών μου τι έχετε να προτίνεται να πάρω 27ρι μόνιτορ ή TV.? και αν μπορεί κάποιος να μου δώσει και κάτι συγκεκριμένο ακόμα καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα, 

αν οντως δεν σε ενοχλει το full hd σε 27 ιντσες τοτε απο πρωσοπικη εμπειρια σου προτεινω μια απο τις ακολουθες.

Samsung t27d390ew

ή

https://www.skroutz.gr/s/3048817/LG-27MA53D.html

Επεξ/σία από Zergoulini
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα, 

αν οντως δεν σε ενοχλει το full hd σε 27 ιντσες τοτε απο πρωσοπικη εμπειρια σου προτεινω μια απο τις ακολουθες.

Samsung t27d390ew

ή

https://www.skroutz.gr/s/3048817/LG-27MA53D.html

Δηλαδή για τις δικές μου ανάγκες δεν έχει κάποια διαφορά monitor με TV..Δεν με ενοχλεί το FHD όχι.Αν και η αλήθεια είναι πως δεν έχω δοκιμάσει εμπειρία pc σε τόσες ίντζες.Η τηλεόραση σπίτι είναι 40 στην ίδια ανάλυση και είναι κομπλέ.Αλλά και διαφορετική η απόσταση που την βλέπω.θα πάω να ψάξω να δω σε κάνα πλαίσιο 27ρα TV ή Monitor συνδεδεμένο με κάποιο PC να δω πως είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...