MariAndrew Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους.Θέλω να παραθέσω την φοβία (ανησυχία) μου μήπως και κάποιος με διαφωτίσει.Σε ένα μήνα πετάω για Λονδίνο με την εν λόγω εταιρία και έχω τρομάξει με τα όσα διαβάζω.Γενικά είμαι από τις πετοφοβικές περιπτώσεις και φοβάμαι με το παραμικρό όταν βρισκομαι σε αεροπλάνο, όταν το κοιτάω από μακριά, όταν το βλέπω κλπ...Το ταξίδι αυτό πρέπει να το κανω για πολλους λογους. Μπορει κανεις να με ενημερωσει για την εταιρια αυτη, εαν ειναι ασφαλης, εαν εχει καλες κριτικες για τις απογειωσεις/προσγειωσεις? Δεν με νοιαζει τα οσα γραφονται για τις επιπλεον χρεωσεις οποτε μη σταθείτε σε αυτές.Εαν μπορειτε ενημερωστε με.Ευχαριστω πολυ!!!!
Unabomber Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ολοκληρο νημα υπαρχει για την Ryan εδω http://www.insomnia.gr/topic/413223-συζήτηση-για-την-ryanair/
lambroszekis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 <p>Καλησπέρα σε όλους.<br> Θέλω να παραθέσω την φοβία (ανησυχία) μου μήπως και κάποιος με διαφωτίσει.<br> Σε ένα μήνα πετάω με την εν λόγω εταιρία και έχω τρομάξει με τα όσα διαβάζω.<br> </p> Βλακειες... εγώ έχω πετάξει 5-6 φορές με Ryanair κι ήταν κομπλέ μόνο μια φορά έμεινε από καύσιμο και κατεβηκαμε και σπρωξαμε Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 4
MariAndrew Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Ολοκληρο νημα υπαρχει για την Ryan εδω http://www.insomnia.gr/topic/413223-συζήτηση-για-την-ryanair/ Ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά το συγκεκριμένο θέμα μιλάει για τα κοστολόγια. Αυτά τα γνωρίζω...τα άλλα ειναι το θέμα! Βλακειες... εγώ έχω πετάξει 5-6 φορές με Ryanair κι ήταν κομπλέ μόνο μια φορά έμεινε από καύσιμο και κατεβηκαμε και σπρωξαμε Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Αν και χαζό το σχόλιο γέλασα!
Unabomber Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Γενικα μιλαει το αλλο νημα, οχι μονο για τα κοστολογια…. προλαβες και διαβασες ολο το νημα ? Anyway, τον προηγουμενο χρονο πεταξα καμια 30αρια φορες με Ryan. Αφου ακομα γραφω στο insomnia μια χαρα ειναι η εταιρια…. 1
MariAndrew Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ Unabomber. Το είχα διαβάσει πριν ξεκινήσω νέο θέμα. Ελπίζω να είμαι στη θέση σου και να ξαναγράψω και εγώ μετά το ταξίδι :-D :-D
GreyHorse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Γενικα μιλαει το αλλο νημα, οχι μονο για τα κοστολογια…. προλαβες και διαβασες ολο το νημα ? Anyway, τον προηγουμενο χρονο πεταξα καμια 30αρια φορες με Ryan. Αφου ακομα γραφω στο insomnia μια χαρα ειναι η εταιρια…. Τι λέει ο άλλος κόσμος; 1
Unabomber Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Γενικα μιλαει το αλλο νημα, οχι μονο για τα κοστολογια…. προλαβες και διαβασες ολο το νημα ? Anyway, τον προηγουμενο χρονο πεταξα καμια 30αρια φορες με Ryan. Αφου ακομα γραφω στο insomnia μια χαρα ειναι η εταιρια…. Τι λέει ο άλλος κόσμος; Καλα μωρε, να εδω λιγο ζεστη εχει ....... Απ'τα καζανια θα ειναι..... Χαχαχαχα!!!!!Sent from my iPad Air using Insomnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις