Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια το pc ειναι μιας εβδομαδας και σημερα οσες φορες και να το κλεισα ανοιξε παλι μονο του!

δεν εχω πειραξει bios το μονο που εχω τοποθετησει μονος μου ειναι η καρτα γραφικων για την οποια εχω αλλη μια ερωτηση!

την τοποθετησα αλλα γερνει λιγο προς τα κατω δεν ξερω τι να κανω για να ειναι ακριβως στην ευθεια.μηπως αυτο προκαλεσει καποιο προβλημα στο κομματι που συνδεεται στη μητρικη?δηλαδη μηπως σπασει? η καρτα και γενικοτερα ολο το συστημα λειτουργουν κομπλε

Δημοσ.

Κάνε εκκίνηση στο pc και μετά αφαίρεσε το power on από την μητρική. Δοκίμασε και ένα reset στο bios αφαιρώντας για 4-5 δευτερόλεπτα την μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Από μητρική σε μητρική διαφέρει η θέση. Ποιά είναι η μητρική σου. Η διαδικασία που θα ακολουθήσεις είναι η εξής: Κλείνεις τον διακόπτη από το τροφοδοτικό, αφαιρείς την μπαταρία, πατάς 2-3 φορές το power on, βάζεις την μπαταρία και ανοίγεις το pc.

Κατά την εκκίνηση θα σου πει να πατήσεις f1 για να μπει στο bios και να ρυθμίσεις την ώρα και την ημερομηνία και f2 για να συνεχίσει την εκκίνηση.

Εσύ θα μπείς στο bios να ρυθμίσεις τα παραπάνω και μετά θα πατήσεις f10 για να κάνει save & exit για να συνεχίσει κανονικά το boot.

υγ. Οι λειτουργίες του f1 και f2 μπορεί να  είναι ανάποδες.

• Like 1
Δημοσ.

Η συγκεκριμενη μητρικη εχει βγαλει αναβαθμιση στο bios για αυτο το θεμα στις 25/01 οποτε διαβασε πως να το λυσεις , εαν πας στο φορουμ της ashrock θα δεις οτι καποιοι το ελυσαν απενεργοποιοντας απο τα bios το dehumidifier intel smart connect

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...