dgxk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση επειδή είμαι καινούργιος στον χώρο των pc έχω κατεβάσει το Mirc V 6.12 και δεν έχω κάνει setup άμα το κάνω θα χρειασθώ κάποιο κωδικό ? Αν ξέρει κάποιος ας απάντηση. Ευχαριστώ εκ των πρότερων.
dgxk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση επειδή είμαι καινούργιος στον χώρο των pc έχω κατεβάσει το Mirc V 6.12 και δεν έχω κάνει setup άμα το κάνω θα χρειασθώ κάποιο κωδικό ? Αν ξέρει κάποιος ας απάντηση. Ευχαριστώ εκ των πρότερων. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια
Dvs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 tha mathei siga siga File min anxonese , plakitsa kanoume... Molis katalaveis ti ennooume tha gelas kai esi
dgxk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Ok παιδιά το ξέρω ότι για σας φαίνονται γέλια αλλά για μένα είναι πολύτιμα για την αρχή που είμαι τώρα. Σας ευχαριστώ πάντως !!!!!
Dvs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Min to perneis prosopika Xavale kanoume kai emeis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.