scullyist Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Nα 'ταν η ζήλια ψώρα, λέει. Απλά την ντύνει με "ιδεολογίες". 1
babis85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά, επειδή ξέφυγε το θέμα δεν θέλω να προκαλέσω αναστάτωση. Δεν είμαι εφοπλιστής ούτε έχω 100 ακίνητα για να ζω από τα ενοίκια. Άτυχος είμαι, που το 2009 (προ κρίσης) πήρα δάνειο να φτιάξω ένα ημιτελές δυόροφο κτήριο που είχε ξεκινήσει ο πατέρας μου. Στο ισόγειο μένω εγώ και η οικογένειά μου και απο πάνω είναι 2 διαμερίσματα. χαχαχαχαχα τσοντάρω και 200€ το μήνα για να βγαίνει η δόση. Με τον ένα ενοικιαστή υπάρχει άψογη σχέση. Ο άλλος το παίζει νταής. Και μάγκας στου άλλου τη περιουσία δεν γίνεσαι... Anyways, Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Μάλλον θα τον ενημερώσω προφορικά για ακόμα μία φορά και αν αντιμετωπίσω την ίδια συμπεριφορά...θα το κυνηγήσω νομικά. Thanks again guys... 1
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 εσύ έχεις i7 λογικό να στηρίζεις τους ιδιοκτήτες, εγώ με τον amd άσε με να στηρίζω την άλλη πλευρά κεφαλαιοκράτη λολ Αυτό ήταν πετυχημένο Στα άλλα δεν συμφωνώ αλλά οκ, όπως τα βλέπει ο καθένας
Narayan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Οι i7 είναι επεξεργαστές του προλεταριάτου, εδώ στο γκούλαγκ έχουμε ακόμα AM2 με DDR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα