redhair66 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Hey guys! Καταρχήν να πω οτι δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο το εξωτερικο οποτε δεν εχω ιδεα με αυτα.Εχω βρει μερικα πραγματα που με ενδιαφερουν απο αυτα τα δυο σαιτ σε πολυ καλες τιμες και σκεφτομουν να παραγγειλω.Μου μιλησε μια φιλη για το aliexpress και πληρωμη μεσω paypal.Το εψαξα λιγο και μου φανηκε οκ.Ωστοσο πλεον το paypal δεν υποστηριζεται.Κοιταξα επειτα στο ebay αλλα δεν συγκρινονται οι τιμες και η ποικιλια με το πρωτο.Θα ηθελα ν μου πειτε τι γνωριζετε,εναν αλλον τροπο για να πληρωσω μεσω Internet και επειδη ακουσα για επιπλεον χρεωσεις πως μπορω να τις αποφυγω. συγνωμμη για το μεγαλο κειμενο
moutsa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Γνωμη μου ειναι να αποφυγεις το aliexpress προσωπικα δεν τους εμπιστευομαι η τουλαχιστον να βλεπεις ο πωλητης να εχει feedback πανω απο 99%.Παντα να πληρωνεις με paypal για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε οτι και αν συμβει. Και φυσικα ποτε μην επιλεξεις αποστολη με courier απο χωρες που δεν ανηκουν στην Ευρωπαικη Ενωση γιατι θα σε φορολογισουν στο τελωνιο.
redhair66 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Γνωμη μου ειναι να αποφυγεις το aliexpress προσωπικα δεν τους εμπιστευομαι η τουλαχιστον να βλεπεις ο πωλητης να εχει feedback πανω απο 99%.Παντα να πληρωνεις με paypal για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε οτι και αν συμβει. Και φυσικα ποτε μην επιλεξεις αποστολη με courier απο χωρες που δεν ανηκουν στην Ευρωπαικη Ενωση γιατι θα σε φορολογισουν στο τελωνιο. Φυσικα και θα κοιταξω αξιολογησεις..το Paypal δεν συνεργαζεται πλεον και αυτο ειναι που με δυσκολευει.Παντως γνωστος μου εχει παραγγειλει nike στην μιση τιμη και επαθα πλακα μμολις τα ειδα αποκοντα φυσικα εκαναν 1 μηνα και για να ερθουν αλλα πραγματικα αξιζε...δεν ξερω
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 To aliexpress δεν εχει paypal το site είναι έμπιστο αλλά προτίμησε το ebay, amazon
redhair66 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 To aliexpress δεν εχει paypal το site είναι έμπιστο αλλά προτίμησε το ebay, amazon εριξα μια ματια στο amazon και μαλλον το προτιμω απο ebay
newtech Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 εριξα μια ματια στο amazon και μαλλον το προτιμω απο ebay Το ebay ειναι κατά κύριο λογο 3οι πωλητές (σιτε δημοπρασιών) Το amazon ειναι κατα κύριο λογο "πολυκαταστημα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα