Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά βρίσκομαι σε δίλημμα..

Θέλω να αγοράσω κινητό αλλά δεν μπορώ να διαλέξω.

Στην αρχή σκεφτόμουν το mi3 αλλά πλέον δεν αξίζει στα 250 ευρώ το 64.

Μετά σκέφτηκα το Honor 6 αλλά από ότι διαβάζω στο Internet πάσχει από GPU και επειδή δεν αλλάζω κινητό συχνά(κάτοχος Neo V) θα ήθελα να παίζω όλα τα παιχνιδία μέχρι να το ξαναλλάξω.

Μετά πάμε Z7 Mini αλλά είδα οτί έχει μικρή μπαταρία οπότε σκέφτηκα το Max αλλά κοστίζει περί τα 280 και δεν ξέρω αν αξίζει.Βέβαια υπάρχει και το Zenfone 2 που ναι μεν αργεί ακόμα αλλά φαίνεται πανέμορφο(G3  :ph34r: ) και τούμπανο..

Οπότε μια μικρή βοήθεια θα ήταν καλή..(Δεν κοιτάω καν από Ελλάδα γιατί το μόνο που αξίζει κάτω απο 300 είναι το G2 αλλά με 40 ευρώ  λιγότερα παίρνω το Mi3 και με διπλάσιο χώρο)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αν κοιτάς από Ελλάδα μέχρι 330Ε, εγώ με σειρά προτίμησης G3, Z2, G2. Καλύπτουν τις ανάγκες σου και με το παραπάνω χωρίς να χρειάζεται να μπλέξεις με Κίνα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είχα 330E θα είχα πάρει το G3 χθές. Πάντως αυτό για την Κίνα μην το λές έτσι.. Έχω παραγγείλει πολλά κινητά από εκεί για οικογένεια και φίλους και όλα σπαθιά..Οπότε δεν έχω κάποιο πρόβλημα να διαλέξω από εκεί που κατ' εμε συμφέρει πιο πολύ τουλάχιστον σε αυτό το εύρος τιμής.

Δημοσ.

Θα βοηθούσες πολύ αν μας έλεγες το μπάτζετ σου. Πριν όμως σκεφτείς την Κίνα και το πόσο φθηνά έρχεται, θεώρησε τον ένα χρόνο εγγύησης επιπλέον, την ταχύτητα επιδιόρθωσης/μεταφορικά κλπ σαν μέρος της τιμής, οπότε πχ ένα Κινέζικο με ίδια σπεκς όπως του G2 που έχουν διαφορά τιμής 50Ε πρακτικά μπορεί να βγαίνει και ακριβότερο, και όλοι ξέρουμε πως η Κίνα είναι και λίγο λαχείο. 

Δημοσ.

Σαν πρώτο κινητό έχω το Mi3w 64GB. Πρόσφατα πήρα το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone (180$), για δεύτερο κινητό και μου το πήρε η σύζυγος. Τις 1-2 ημέρες που το είχα στα χέρια μου, είδα ότι είναι πολύ ωραίο κινητό, αρκετά γρήγορο, πολύ καλή κάμερα, έχει λίγο πιο μεγάλη μπαταρία από το Mi3, οπότε κοίτα το σαν εναλλακτική λύση...

- 5.5 Inch IPS Screen, 1280×720 Pixel
- Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz Quad Core
- Band: GSM 850/900/1800/1900 WCDMA 850/900/1900/2100 & FDD-LTE 1800/2100 TDD-LTE 2600 MHz, Support 3G & 4G Network
- 2 GB RAM + 8 GB ROM
- 13MP Back Camera + 5MP Front Camera
- Android 4.4 System (MIUI V6)

Θα βοηθούσες πολύ αν μας έλεγες το μπάτζετ σου. Πριν όμως σκεφτείς την Κίνα και το πόσο φθηνά έρχεται, θεώρησε τον ένα χρόνο εγγύησης επιπλέον, την ταχύτητα επιδιόρθωσης/μεταφορικά κλπ σαν μέρος της τιμής, οπότε πχ ένα Κινέζικο με ίδια σπεκς όπως του G2 που έχουν διαφορά τιμής 50Ε πρακτικά μπορεί να βγαίνει και ακριβότερο, και όλοι ξέρουμε πως η Κίνα είναι και λίγο λαχείο. 

Όχι για εταιρείες που είναι αξιόπιστες και έχεις ελάχιστες πιθανότητες να σου χαλάσουν. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ναι, εάν σου συμβεί είναι μία ταλαιπωρία, αλλά για αξιόπιστες εταιρείες, η πιθανότητα είναι ελάχιστη!

Δημοσ.

Το budget όπως φαίνεται και από τις επιλογές είναι μέχρι αυστηρά τα 280 και ήδη έχω υπερβεί το αρχικό.

Θα σου πω ένα παράδειγμα:Πήρα για ξάδερφο Thl T11.Με την εταιρία υπάρχουν παράπονα αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει παρουσιάσει καθόλου προβλήματα και έχει κάνει απόσβεση 100% των χρημάτων με την χρήση που του κάνει..(Έδωσα αυτό σαν παράδειγμα καθώς είναι το πιο παλιό κινέζικο που έχω πιάσει στα χέρια μου). Συμφωνούμε για την εγγύηση και την σιγουριά αλλά επιμένω οτί δεν αξίζει κάτι από Ελλάδα στα 300-

Δημοσ.

Διαφωνούμε. Το G2 είναι το καλύτερο τηλέφωνο από την περσινή χρονιά με το σέρβις της LG να ακούγονται τα καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Κοστίζει 286 ευρώ 32GB μνήμης με Snap 800. Το Zte Nubia Z7 Max κοστίζει 280 με Snap 805,δίκαρτο 32GB + SD.. Και νομίζω οτί επειδή έρχονται ZTE στην ελλάδα και επίσημα γίνεται κάτι με το service και από εδώ

Δημοσ.

Με Snap 801 εννοείς που έχει πολύ μικρές διαφορές από τον 800. Με 32G δύσκολα κάποιος χρειάζεται κάτι παραπάνω. Αν χρειάζεσαι δίκαρτο πάω πάσο.

Δεν γνωρίζω για το σέρβις αλλά έχω την εντύπωση πως στην Κίνα πάνε για επισκευή, και οι αντιπροσωπίες υποστηρίζουν τα μοντέλα που εισάγουν, όχι όλες τις εκδόσεις, άρα ισχύει ότι είπαμε για την εγγύηση.

Εδώ ένα συγκριτικό.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6491&idPhone2=5543

• Like 1
Δημοσ.

Με Snap 801 εννοείς που έχει πολύ μικρές διαφορές από τον 800. Με 32G δύσκολα κάποιος χρειάζεται κάτι παραπάνω. Αν χρειάζεσαι δίκαρτο πάω πάσο.

Δεν γνωρίζω για το σέρβις αλλά έχω την εντύπωση πως στην Κίνα πάνε για επισκευή, και οι αντιπροσωπίες υποστηρίζουν τα μοντέλα που εισάγουν, όχι όλες τις εκδόσεις, άρα ισχύει ότι είπαμε για την εγγύηση.

Εδώ ένα συγκριτικό.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6491&idPhone2=5543

Ωπ έκανα λάθος για το soc...Και πάλι   Από την μια έχεις service και από την άλλη δεύτερη sim,μεγαλύτερη οθόνη,κάρτα SD ακόμα και να μην χρησιμοποιήσω την SD γιατί να μην υπάρχει για το μέλλον? Καταλαβαίνεις την λογική μου ελπίζω..

Δημοσ.

Ωπ έκανα λάθος για το soc...Και πάλι   Από την μια έχεις service και από την άλλη δεύτερη sim,μεγαλύτερη οθόνη,κάρτα SD ακόμα και να μην χρησιμοποιήσω την SD γιατί να μην υπάρχει για το μέλλον? Καταλαβαίνεις την λογική μου ελπίζω..

Η δική μου λογική πρώτα είναι το τι χρειάζομαι, και μετά πως θα πάρω περισσότερα με λιγότερα. Χρειάζομαι παραπάνω από 32G? εγώ προσωπικά όχι. Είμαι με το 16ρι G3 και ακόμα δεν χρειάστηκα κάρτα. Αν χρειαστώ όμως είμαι βέβαιος πως με ακόμα 16 θα είμαι απόλυτα καλυμμένος.

2η κάρτα δεν χρειάζομαι, αντίθετα προτιμώ να έχω 2η συσκευή για το εταιρικό μου, να μην μπερδεύονται.

Μια τυπική επέκταση εγγύησης σε laptops που γνωρίζω λόγω επαγγέλματος είναι περίπου στα 30 με 40Ε, οπότε κοστολογώ τον ένα χρόνο έξτρα σε αυτή την τιμή. Να μείνω χωρίς τηλέφωνο 2 μήνες θα φρικάρω, το πιο πιθανό είναι πως θα αγοράσω μια πολύ φθηνή συσκευή μέχρι να έρθει πίσω, και αυτό αφού θα έχω δώσει ακόμα καμιά 20αρα σε μεταφορικά. Αν προσθέσουμε αυτό το κόστος πρακτικά καταλήγεις να σου στοιχίζει το ίδιο με το G3 που χωρίς συζήτηση είναι καλύτερο τηλέφωνο από το Nubia στα ίδια περίπου χρήματα. Αν σε αυτό βάλεις και την ευκολία εύρεσης ανταλλακτικών/τεχνικών όταν λήξει η εγγύηση τότε δεν είναι και τόσο φθηνό όσο φαίνεται αρχικά.

Η απόφαση βεβαίως δική σου. Εγώ απλά είπα μια άποψη :)

• Like 1
Δημοσ.

.Βέβαια υπάρχει και το Zenfone 2 που ναι μεν αργεί ακόμα αλλά φαίνεται πανέμορφο(G3  :ph34r: ) και τούμπανο.  

Η υπομονή είναι χάρισμα και αν έχεις υπομονή μέχρι να βγει το Asus Zenfone 2 στην αγορά πιστεύω θα ανταμειφτείς και με το παραπάνω! ;)

Επίσης, μπορείς να περιμένεις και για το Meizu m1 note το οποίο νομίζω θα είναι σύντομα διαθέσιμο  http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-smartphone-flyme-3-0-octa-core-1-7ghz-5-5-inch-fhd-3g-wcdma-8-0mp.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...