Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά, χρειάζομαι λίγη βοήθεια σχετικά με online αγορές και τα σχετικά.

Λοιπόν, όσο ήμουν στην Ιταλία είχα φτιάξει έναν λογαριασμό Paypal και είχα συνδέσει σε εκείνον μια Link.png Site: προπληρωμένη κάρτα της Paypal. Μπορούσα οποιαδήποτε στιγμή να την "φορτώσω" με λεφτά από ένα περίπτερο με 0,90€ (ή δωρεάν από την τράπεζα που την έκδωσε) και μπορούσα να κάνω αγορές online μέσω Paypal ή του δικτύου MasterCard.

Όταν γύρισα Ελλάδα το καλοκαίρι θυμήθηκα πως οι γονείς μου μου είχαν ανοίξει ένα λογαριασμό (καταθέσεων?) στην Εθνική Τράπεζα όταν ήμουν μικρός και είπα να φτιάξω μια CashCard για να κάνω αναλήψεις από ATM και να ενεργοποιήσω το Internet Banking (αυτό με το Link.png Site: i-code ) για να ελέγχω την κίνηση και τα συναφή.

Εν το μεταξύ η προπληρωμένη κάρτα από την Paypal έληξε και τώρα χρειάζομαι μια νέα για να συνδέσω στο λογαριασμό Paypal. Δεν θέλω να συνδέσω τον λογαριασμό/κάρτα της Εθνικής γιατί θέλω να φορτώνω την κάρτα με όσα λεφτά χρειάζομαι για να κάνω μια αγορά. Βρήκα, όμως, την επιλογή της Link.png Site: Virtual MasterCard  που προσφέρει η τράπεζα αλλά χρεώνει 2€ ανά φόρτιση/εκφόρτωση (στέλνοντας χρήματα από τον λογαριασμό μου μέσω e-banking). Επίσης παρατήρησα πως η CashCard χρησιμοποιεί την τεχνολογία Maestro που δεν την υποστηρίζουν πολλά καταστήματα online.

Οπότε σκέφτηκα να φτιάξω έναν άλλον λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς που η χρεωστική της κάρτα χρησιμοποιεί το δίκτυο Visa/MasterCard οι οποίες είναι ευρέως διαδεδομένες για αγορές online. Επέλεξα την Τράπεζα Πειραιώς μιας και υπάρχει ήδη ένα ATM της κοντά στον σπίτι μου οπότε θα μπορώ να φορτώνω τον λογαριασμό/κάρτα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Όμως δεν ξέρω ποιο Link.png Site: είδος λογαριασμού είναι το καταλληλότερο  για την περίπτωση μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, μην διστάσετε να προτείνετε κάποια εναλλακτική λύση.

TL;DR; Χρειάζομαι κάρτα για αγορές online/Paypal, κατά προτίμηση MasterCard/Visa που να μπορώ να φορτώνω λεφτά χωρίς extra χρεώσεις.

EDIT: Συγνώμη αν αυτή είναι η λάθος ενότητα για τέτοιο θέμα. Αν έκανα λάθος πείτε μου ποια κατηγορία είναι η πιο κατάλληλη.

Δημοσ.

ανοίγεις έναν λογαριασμό απλό καταθετικό  (Ταμιευτηρίου) και ζητάς να σου βγάλουν μια χρωστική κάρτα (ΟΧΙ PREPAID)...όποτε θες να αγοράσεις κάτι πας και κάνεις κατάθεση χωρίς έξοδα και είσαι κομπλέ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...