Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Καταρχήν δεν ξέρω αν το θέμα το έχω ποστάρει στη σωστή ενότητα..

Πριν καμια ώρα χτύπησε ένας τύπος το κουδούνι μου δήθεν ότι έχει έρθει λέει για την αναβάθμιση της γραμμής. Όταν τον ρώτησα ποιανού τη γραμμή μου είπε γενικά όλων ότι θέλει λέει να ελέγξει τις γραμμές. Τον ρώτησα από ποια εταιρεία είναι και μου είπε ότι είναι για όλες τις εταιρείες, κοιτάει τις γραμμές για αναβάθμιση και το πρωί είχε ξανάρθει και μίλησε με τους μισούς και τώρα θέλει λέει να μιλήσει με τους υπόλοιπους.

Τέλοσπάντων του είπα να επικοινωνήσει με το διαχειριστή και δεν άνοιξα. Μετά από 5' που κατέβηκα στον κάτω όροφο είχε χτυπήσει και στα δύο διαμερίσματα του κάτω ορόφου. Η μία γειτόνισσα είπε ότι όντως είχε έρθει και το πρωί ο ίδιος και μιλήσαν αλλά είχε κατέβει η ίδια στην είσοδο και τώρα του είπε ότι απαγορεύεται να του ανοίξει και του είπε ότι θα κατέβει πάλι αν είναι, και αυτός έφυγε. Ο γείτονας είπε ότι χτύπησε και στη γυναίκα του το πρωί και της έλεγε τα ίδια και μάλιστα της είπε να κατέβει η ίδια αν δεν ήθελε να του ανοίξει να ανέβει αυτός.

Γενικά προφανώς γίναμε καχύποπτοι και γι'αυτό ποστάρω εδώ μήπως έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς ή μήπως όντως πρόκειται για τυχαίο περιστατικό ή όντως πάνε από πόρτα σε πόρτα για την αναβάθμιση της γραμμής. Ήξερα ότι από τη hol ξαμολάνε κόσμο και πάει από πόρτα σε πόρτα αλλά για προσφορές hol και σύνδεση κλπ αλλά για αναβάθμιση δεν έχω ξανακούσει και μάλιστα 7 το απόγευμα..

Αν γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό θα βοηθήσει πολύ.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλα κανεις και εισαι καχυποπτος. Εγω στη θεση σου θα του ζηταγα και ταυτοτητα για παν ενδεχομενο.

Παρε και ενα τηλεφωνο στη HOL για διασταυρωση αν ωντος ισχυει κατι τετοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...