Προς το περιεχόμενο

paysafe to paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...

Υπαρχουν και αλλά σαν αυτο posts αλλά αποφάσισα να κάνω ενα καινουριο...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω paysafe σε paypal?

Ή αν κάποιος θέλει να του δώσω paysafe κωδικό και να μου βάλει στην paypal...

Δημοσ.

Γεια σας...

Υπαρχουν και αλλά σαν αυτο posts αλλά αποφάσισα να κάνω ενα καινουριο...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω paysafe σε paypal?

Δεν ξερω αν γινεται αυτο,ειχα διαβασει παλιοτερα διαφορα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Σου συνιστω να μην δοκιμασεις το παραπανω.Εγω δεν θα εμπιστευομουν καποιον για να το κανει αυτο.Μπορει να σου πει οτι αυτος μπορει να το κανει και να σε κοροϊδεψει και να κρατησει τα λεφτα για τον εαυτο.Γι αυτο να εισαι προσεκτικος

Δημοσ.

Για τι ποσό μιλάμε; Αν είναι ως 10€ μπορώ να στην κάνω εγώ την εξυπηρέτηση κάποια στιγμή που θα παίξω στοιχημα. Το πότε δε το ξέρω, μπορώ όμως να σε χω στα υπόψη μου για σου στείλω πμ.

Δημοσ.

Υπάρχουν δεκάδες σελίδες που σου προσφέρουν αυτήν την δυνατότητα ΑΛΛΑ

1)Δεν σου παρέχουν καμία εγγύηση,υπάρχει σοβαρή περίπτωση να είναι απάτη και μετά από εκεί και πέρα δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα..

2)Κρατάνε προμήθεια , αρκετά μεγάλη

Δεν ξέρω για τι ποσό μιλάμε αλλά καλύτερα ρώτησε κάνα φίλο σου μήπως μπορεί να σε εξυπηρετήσει.

Δημοσ.

Ναι κάπου εκεί 10€... Στείλε μου pm αν κανεις κατι

Για τι ποσό μιλάμε; Αν είναι ως 10€ μπορώ να στην κάνω εγώ την εξυπηρέτηση κάποια στιγμή που θα παίξω στοιχημα. Το πότε δε το ξέρω, μπορώ όμως να σε χω στα υπόψη μου για σου στείλω πμ.

Ναι κάπου εκεί στείλε μου pm αν προκύψει κατι

Δημοσ.

Τελικά εγώ δε μπορώ να σε βοηθήσω. Σήμερα που ήταν να βάλω λεφτά παρατήρησα πως η στοιχηματική που παίζω αυτό τον καιρό δεν υποστηρίζει paysafe.

Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις ένα λογαριασμό σε κάποια που δέχεται paysafe (νομίζω η bet365), να παίξεις για τα μάτια του κόσμου ένα 1€ στοίχημα σε κάτι σχεδόν σίγουρο με 1.05 απόδοση η λιγότερο και μετά να ζητήσεις κατευθείαν ανάληψη μέσω τράπεζας

Δημοσ.

Τελικά εγώ δε μπορώ να σε βοηθήσω. Σήμερα που ήταν να βάλω λεφτά παρατήρησα πως η στοιχηματική που παίζω αυτό τον καιρό δεν υποστηρίζει paysafe.

Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις ένα λογαριασμό σε κάποια που δέχεται paysafe (νομίζω η bet365), να παίξεις για τα μάτια του κόσμου ένα 1€ στοίχημα σε κάτι σχεδόν σίγουρο με 1.05 απόδοση η λιγότερο και μετά να ζητήσεις κατευθείαν ανάληψη μέσω τράπεζας

Δεν μπορεις να το κανεις αυτο.

Θελει turnover ολόκληρο το ποσό (για λογους ξεπλύματος χρήματος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...